Stiri

Filme cu zei pe care trebuie neapărat să le vezi. Unele sunt și pe Netflix

Filme cu zei pe care trebuie neapărat să le vezi. Unele sunt și pe Netflix
Scenă din Clash of the Titans
Lumea fascinantă a zeilor a fost de mult timp subiect de film. Iar câteva dintre producţii sunt chiar extraordinare şi merită văzute.

 Puteri supranaturale, bătălii eroice şi poveşti de dragoste care duc la războaie, cam acestea sunt temele abordate în filmele cu zei, o categorie cu un număr foarte mare de fani. 

Filme cu zei şi creaturi mitologice pe care trebuie să le vezi

 Troy (2004)

Troia este cel mai de succes film inspirat din mitologia greacă. Având ca sursă de inspiraţie "Iliada" lui Homer, producţia cu Brad Pitt, Orlando Bloom şi Eric Bana are ca subiect războiul troian.

Filmul a impresionat la acea vreme şi încă este distribuit de nenumărate televiziuni din întreaga lume. Până acum, filmul Troia a avut încasări de 500 de milioane de dolari.

 300 (2007)

Strigătul de luptă al spartanilor a devenit arhicunoscut după lansarea filmului "300", cu Gerard Butler în rol principal. Bătălia de la Termopile reprezintă una dintre cele mai faimoase bătălii din lumea cinematografică, când cei 300 de spartani îşi dau viaţa în faţa perşilor războinici.

Filme cu zei pe care trebuie neapărat să le vezi. Unele sunt și pe Netflix
Scenă din 300[Sursa foto: Facebook ]

 Clash of the Titans (2010)

Părerile sunt împărţite despre acest film, cu Sam Worthington, Gemma Arterton, Mads Mikkelsen, Alexa Davalos, Ralph Fiennes şi Liam Neeson protagonişti. Clash of the Titans a avut încasări de aproape 500 de milioane de dolari, dar criticii de film nu au avut o părere prea bună despre această producţie.

 Immortals (2011)

Regizorul Tarsem Singh a dat lovitura cu acest film, foarte apreciat atât de public, cât şi de critici. Producţia care îi are în distribuţie pe Henry Cavill, Stephen Dorff, Luke Evans, John Hurt, Isabel Lucas, Kellan Lutz, Freida Pinto, Joseph Morgan, Daniel Sharman şi Mickey Rourke a avut încasări de 226 de milioane de dolari.

 Thor (2011)

Filmul face parte din universul Marvel şi are o distribuţie de excepţie, cu Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Colm Feore, Ray Stevenson, Idris Elba, Kat Dennings, Rene Russo şi Anthony Hopkins. Filmul a avut un succes uriaş, cu 450 de milioane de dolari încasări.