Stiri mondene

Toni Grecu, invitat duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Toni Grecu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Toni Grecu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”wrewq [Sursa foto: Captură KANAL D]
Toni Grecu a acceptat provocarea de a răspunde celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai.

Toni Grecu, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți umoriști din România, este invitatul de duminică aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, de la 22:30. 

Citeste si: Gala Premiilor Eroii Comediei 2021

Întrebările la care va răspunde Toni Grecu în emisiunea lui Denise Rifai

De profesie inginer, Toni Grecu a fost atras de scenă încă din studenție și și-a dedicat întreaga viață divertismentului, iar duminica aceasta, renumitul umorist ne va dezvălui lucruri neștiute atât despre viață personală, dar cât și despre parcursul său în lumina reflectoarelor.

Toni Grecu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Toni Grecu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Chiar dacă numele lui Toni Grecu este sinonim cu umorul de calitate, acesta se autocaracterizează că fiind un om “sobru”. Specialist în satiră politică, fin observator al societății actuale, “condeiul” lui Toni Grecu i-a vizat pe cei mai mari politicieni ai României din ultimii 30 de ani.

Toni Grecu este căsătorit și are un fiu, iar în cadrul interviului maraton umoristul va face și dezvăluiri interesante care au legătură cu aspecte ale vieții sale personale.

“De ce s-a rupt <Divertis>?”, “Cât umor există în ură?”, “V-a amenințat vreun politician?”, “Vă enervează comparația cu <Vacanța Mare>?”, “A dispărut prostia din România?”, “Vă place să vă certați cu soția?”, “Fluierați în casă?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care celebrul umorist Toni Grecu este invitat să răspundă, duminică, 20 februarie, într-o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, începând cu ora 22:30, la Kanal D.