Stiri mondene

Toni Grecu dezminte informațiile conform cărora ar fi internat în stare gravă la ATI: „O exagerare”

Toni Grecu spune că nu este „în stare gravă la ATI”
Toni Grecu a vorbit despre avalanșa de știri din mass media care s-a pornit precum o avalanșă după ce s-a aflat că a fost infectat cu coronavirus.

Îndrăgitul actor a spus pentru Pagina de Media că starea lui de sănătate nu este așa cum s-a prezentat în presă. Mai mult, dintre toate trusturile de presă care au aflat de situația actorului, o singur trust a decis să-l contacteze pentru a afla informațiile direct de la sursă.

Informația conform căreia Toni Grecu ar fi internat la Matei Balș în „stare gravă la ATI” a fost dezmințită atât de actor cât și de soția sa.

Toni Grecu spune că nu este „în stare gravă la ATI”

S-a declanșat o avalanșă fără motiv, dintr-o exagerare. Telefoane, îngrijorări, panică. „Dintre situri sau publicații nu m-a contactat nimeni. Singurii au fost cei de la RTV. M-au intrebat dacă sunt la ATI”, a declarat Toni Grecu pentru Pagina de Media. 

Toni Grecu are coronavirus! Ce simptome are actorul?! 

Toni Grecu a făcut și precizări despre starea lui de sănătate actuală.

Toni Grecu spune că nu este „în stare gravă la ATI”

„Nu e o forma ușoară, cert, dar nici ca în știrea inițială.  Nu am fost și nici nu sunt la ATI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul și mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie”, a subliniat acesta. 

Întrebat de jurnaliști care a fost efectul acestei stiri asupra familiei și prietenilor, Toni Grecu a spus că s-a creat o avalanșă fără niciun fel de motiv. 

„Nu pot face eu acum deontologie. Nu am gândul la asta. Dar pot spune că s-a declanșat o avalanșă fără motiv, dintr-o exagerare. Telefoane, îngrijorări, panică. Doctorii au  fost asaltați de telefoane de peste tot, fără să înteleagă de ce...”, a mai declarat Toni Grecu.