Stiri

Tik Tok lansează un filtru de voce! Cum se poate folosi

tik tok
Tik Tok lansează un filtru de voce! Iată cum se poate folosi [Sursa foto: Pexels ]
Tik Tok a introdus un filtru care îți schimbă vocea! Utilizatorii se distrează copios cu noua actualizare.

Tik Tok a devenit rapid una dintre cele mai utilizate aplicații de social media, iar cel mai mare impact asupra utilizatorilor l-a avut încă din perioada pandemiei. De la înființare, platforma de social media s-a extins în 54 de țări și caută în mod constant noi modalități de a surprinde utilizatorii.

Aplicația își surprinde zilnic utilizatorii cu multitudinea de filtre, dar și opțiuni de editare a videoclipurilor.

Tik Tok oferă deja numeroase modalități pentru creatorii de conținut de a îmbunătăți ceea ce postează pe platformă, inclusiv muzică de fundal și filtre tot mai inedite. Fiecare tendință în parte se bucură de succes, iar acum preferata utilizatorilor pare să fie filtrul de voce.

tik tok
Cum se poate folosi filtrul de voce de pe Tik Tok [Sursa foto: Freepik]

Printre cele mai recente actualizări ale aplicației se numără un filtru de voce. Dacă până acum erau posibile anumite modificări ale vocii, în care utilizatorii puteai folosi sunete ale diferitelor animale, acum TikTok a lansat un nou filtru de voce care oferă opțiunea de a-ți schimba vocea în 18 moduri diferite.

Citeste si: TikTok arată că datele europene pot fi accesate de către angajații din China

Filtrul permite utilizatorilor să schimbe modul în care sună vocea lor pe orice videoclip dat. De exemplu, puteți pur și simplu să vă faceți vocea mai profundă sau mai înaltă, puteți adopta pentru o voce de femeie sau una de bărbat. Alte opțiuni includ vocea de robot sau o voce înfricoșătoare. Utilizatorii au început deja să se distreze copios folosind noua actualizare și au postat reacțiile lor pe Tik Tok.

@awkwardmarina #voicefilter ♬ Crocodile Tears- Awkward Marina

Cum să utilizați noul filtru vocal de pe Tik Tok

Chiar dacă nu toate actualizările au ajuns și în România, este doar o noțiune de timp până cânt toate filtrele vocale vor fi disponibile și în țara noastră. Care sunt pașii pentru a putea utiliza noul filtru vocal de pe Tik Tok:

1. Înregistrați-vă videoclipul făcând clic pe butonul plus din partea de jos a ecranului de start, așa cum ați înregistra orice clip de pe Tik Tok.

2. Înregistrați videoclipul în care vorbiți și faceți clic pe butonul de bifare.

3. În partea dreaptă, veți vedea trei puncte sau o săgeată de derulare în jos cu o opțiune care indică Editare audio.

4. Odată ce ați făcut click pe el, veți avea diferite opțiuni care vă permit să adăugați efecte audio.

5. Selectați filtrul dorit și faceți clic pe salvare.