Stiri mondene

Tibi Clenci, dezvăluiri neașteptate despre Antonia! Ce a pățit artista la o ședință foto cu juratul de la „Bravo, a stil! Celebrities”: „Era foarte afectată”

Tibi Clenci, dezvăluiri neașteptate despre Antonia
Tibi Clenci, dezvăluiri neașteptate despre Antonia [Sursa foto: Captură YouTube]
Tibi Clenci a recunoscut că a avut un conflict cu Antonia, în timpul unei ședințe pentru coperta InStyle. Uite ce dezvăluiri a făcut fotograful despre artistă!

Tibi Clenci nu are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai buni fotografi de la noi din țară! Odată cu apariția la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, fotograful a reușit să fie și mai cunoscut în rândul celor de acasă. De-a lungul timpului, Tibi Clenci a reușit mereu să surprindă cele mai frumoase cadre cu vedetele din showbiz-ul autohton.

Tibi Clenci, dezvăluiri neașteptate despre Antonia
Tibi Clenci, dezvăluiri neașteptate despre Antonia[Sursa foto: Captură YouTube]

Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a acceptat provocarea de a participa în emisiunea „Detectorul de minciuni” de pe Youtube, acolo unde a recunoscut că nu este deloc ușor să obții rezultatele pe care le-a obținut el, iar

cu unele vedete este foarte dificil să lucrezi. La un moment dat, Tibi Clenci a colaborat cu Antonia pentru InStyle, moment în care a apărut un adevărat conflict. Se pare că iubita lui Alex Velea nu a fost încântată de remarcile lui Tibi Clenci și a perceput totul ca pe o jignire.  

Citeste si: Antonia, despre primii bani câștigați! Cu ce se ocupa artista înainte să devină celebră: „Am păstrat ideea să pun bani și deoparte”

„Am rămas prieteni de atunci. Nu s-a întâmplat din cauza felului meu de a pune problema. Ea era afectată. Era o rumoare în jurul ei, se întâmpla ceva. Aveam de făcut un cover pentru InStyle. Aveam shooting pentru costume de baie. I-am zis, măi, Antonia, va fi nevoie de izometrie: conștientizarea fiecărui mușchiuleț. Se întâmplă să pierzi niște volume, shape-uri. Am făcut și Facultatea de Sport și știu ce înseamnă asta.

Izometria era o soluție pentru a fi fit. I-am spus. Nu ești în cea mai bună formă. La ea a fost o percepție foarte rea cum că i-am zis că eu am făcut-o grasă!,  a spus Tibi Clenci.

Tibi Clenci, dezvăluiri neașteptate despre Antonia
Tibi Clenci, dezvăluiri neașteptate despre Antonia[Sursa foto: Instagram]

Cum s-a terminat conflictul dintre Tibi Clenci și Antonia. Artista trecea printr-o perioadă dificilă atunci 

Antonia a vrut să plece de la respectivul shooting. Ulterior, Tibi Clenci s-a apropiat de artistă și i-a spus că nu e cazul să plece niciunul acasă, asta după ce s-a băgat la mijloc și mama Antoniei și a înțeles că intenția fotografului nu a fost una nepotrivită.

Citeste si: Antonia, confesiune în fața fanilor! Artista i-a sfătuit să nu-și mai arate viața în social media: „Măcar găsiți un echilibru”

„Am vorbit cu mama și am înțeles. Trec printr-o perioadă foarte dificilă',  a mai adăugat fotograful.