Stiri mondene

Theo Rose va urca la masa juraților și va face echipă cu Smiley! Cei doi artiști vor împărți un scaun dublu în concursul muzical

Smiley și Theo Rose împart scaunul de jurat la Vocea României
Smiley și Theo Rose [Sursa foto: Instagram]
Smiley și Theo Rose vor împărți același scaun la „Vocea României”. Primele declarații ale artiștilor!

După doi ani de pauză, „Vocea României” revine cu cel de-al 10-lea sezon, dar și cu multe surprize pentru fanii concursului muzical. Pentru prima dată în istoria show-ului, doi antrenori vor face echipă pentru a descoperi cele mai bune voci și pentru a pregăti concurentul care cred că merită să câștige trofeul la finalul sezonului. Show-ul din România a împrumutat o idee venită din afară, cei doi antrenori vor împărți un scaun dublu! Mai exact, Smiley va face echipă cu Theo Rose, iar juriul va fi completat de Tudor Chirilă, Irina Rimes și un antrenor nou.

Este vorba despre Denis Roabeș, alias The Motans.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Motans (@themotans)

Smiley se bucură că în acest an va avea un ajutor și este sigur că va face o echipă bună alături de colega lui, Theo Rose.

„Sezonul ăsta, voi vorbi pe două voci! Una de băiat și una de fată. Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon Vocea României”, a declarat Smiley.

Smiley împarte scaunul de jurat cu Theo Rose
Smiley[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: VIDEO: Smiley a lansat primul film muzical „Mai mult de-o viaţă”: „Este inspirat de emoția pe care o trăiesc”

„Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României. Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez”, a spus și Theo Rose.

Theo Rose împarte scaunul de jurat cu Smiley
Theo Rose și Smiley[Sursa foto: Instagram]

Reamintim că Horia Brenciu a părăsit juriul „Vocea României” pentru a doua oară. El a analizat prestațiile concurenților alături de Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga, dar a plecat în 2014. Artistul s-a întors în 2019, însă numai pentru un sezon.

Theo Rose, despre postura de jurat în cadrul unui concurs

Invitată în podcast-ul lui Horia Brenciu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit cum ar reacționa dacă i s-ar propune să fie la masa juriului la „Vocea României”. Deși declarase că este abia la începutul carierei sale muzicale și că nu s-ar simți pregătită să fie pusă în această postură atât de devreme, se pare că Theo Rose a acceptat propunerea și se așează cu mari emoții la masa juraților.

Theo Rose, despre postura de jurat
Theo Rose[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Theo Rose, dezvăluiri despre colaboararea cu Bere Gratis: „M-am bucurat când am primit propunerea”

„Eu așa, sunt foarte conștientă de momentul în care mă aflu acum. Evident că e tentant pentru oricine, dar părerea mea e că mai am de așteptat o vreme până să pot juriza. Îmi place postura de prezentatoare. Cred că mă ține cumva între lumile astea două. Plus că să fii jurat nu e chiar atât de bine și de interesant pentru că dacă oamenii nu sunt de acord, pe tine te ceartă mai rău. Prezentatorul nu are nicio vină. Așa că nu alerg după un post de jurat. Cred că trebuie să-mi câștig cu adevărat locul în industria muzicală românească. Acum abia încep să-mi spun povestea”, a declarat Theo Rose în podacastul lui Horia Brenciu. 

Citește continuarea aici!