Stiri mondene

Theo Rose și Andrei Banuta, dezvăluiri din spatele colaborării pentru „De atâtea ori”

Theo Rose și Andrei Banuta
Theo Rose și Andrei Banuta [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose este din ce în ce mai activă în plan muzical, iar printre ultimele pise lansate se află și una în colaborare cu Andrei Banuta.

Theo Rose este pe val după participarea în cadrul competiției Bravo, ai Stil! Celebrities, iar asta nu poate decât să o bucure. Artista are parte de extrem de multe colaborări, iar cu ultima sa piesă a ajuns pe locul 5 în trending în doar trei zile. 

Despre piesa „De atâtea ori” pe care a lansat-o în colaborare cu Andrei Banuta, cei doi artiști au vorbit mai multe în studio-ul Wowbiz. 

Theo Rose și Andrei Banuta
Theo Rose și Andrei Banuta[Sursa foto: Captură YouTube]

„Noi contribuim unul la muzica celuilalt, fiind prieteni. Eu compun pentru ea, ea compune pentru mine, facem lucuri împreună și e foarte tare că am un grup de prieteni cu care am devenit și echipă și muncim și pentru noi li oentru ei și de asta ies lucrurile atât de bine. Și de asta ies lucrurile așa bine”, a spus Andrei Banuta. 

Theo Rose, dezamăgită că nu poate cânta la evenimente

Pe Theo Rose pandemia a pus-o la pământ, mai ales că se afla într-un moment al vieții sale în care cariera ei a luat un mare avânt. Artista spune că i-ar fi plăcut enorm să meargă la evenimente, să le cânte oamenilor și să se distreze alături de ei. 

Theo Rose și Andrei Banuta
Theo Rose și Andrei Banuta[Sursa foto: Captură YouTube]

„Eram fiartă, acum că știe lumea că pot să cânt ce vreau și îmi place așa mult să cânt. Aveam un chef de petreceri. Să-mi fac o formulă de oameni cu care să cânt orice și să merg la evenimente să distrez, să mă distrez cu oamenii. Dar sunt convinsă că toate sunt cu un scop și că la un moment dat o să vină vremea când o să se dea drumul la treaba, mergem și cântăm și facem oamenii fericiți. Pe mine asta mă împlinește și mă face fericită”, a declarat Theo Rose.