Stiri

Theo Rose, locul șase în trending cu piesa „Aș renunța”, la doar două zile de la lansare

Theo Rose
Theo Rose a devenit un adevărat fenomen odată cu participarea la „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Este din ce în ce mai iubită, iar asta se vede în vizualizări.

Theo Rose a devenit una dintre cele mai apreciate voce și asta datorită faptului că s-a dezlănțuit în platoul de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Participarea în cadrul acestei emisiunii a adus-o mult mai aproape de publicul larg, iar piesele sale sunt extrem de apreciate.

„Aș renunța”, pe locul șase în trending în doar două zile 

Sâmbătă, 21 noiembrie, Theo Rose a lansat malodia „Aș renunța”, iar luni, 23 noiembrie, piesa este deja pe locul șase în tranding, o performanță.

„Piesa noua este pe YouTube♥️ E o declaratie... pe care cu siguranta si voi ati facut-o sau ati face-o cuiva😁 Eu am simtit sa o fac asa.

“As renunta, dar chiar si daca as renunta, ar fi degeaba. Urmele tale sunt peste vointa mea de a renunta la amintirile cu tine.” Cum ar fi sa dai copy mesajului de mai sus si sa il trimiti chiar acum persoanei la care te gandesti cand asculti piesa?
Sau mai bine, trimite-i piesa asta si o sa inteleaga tot. 😘 Va pup si va multumesc pentru sustinere!🙏🏽”, este meajul artistei.

Fanii s-au arătat încântați de vocea artistei și de noua melodie lansată, așa că i-au scris în comentarii. 

„Sper să fie nr 1 in trending! Te ador, Theo Rose!❤️🥀❤️”, „Theo,deja am inceput sa o trimit prietenilor din lista mea ! Si sotului meu care e in Uk si i am zis ca l sparg ...daca nu o trimite colegilor si cunostintelor de acolo! Vrem sa ajungi Nr 1 si pe plan muzical si in orice proiect pe care l desfasori in prezent si in viitor!
Stai deoparte ca si pana acum de barfe si atitudini grotesti, ca sa ti fie bine !Nu te amesteca cu haita ca sa te poti deosebi... M-ai cucerit prin finetea caracterului tau, te-am descoperit la "Bravo Ai Stil" si inca te descopar un om minunat cu buna crestere ,si gasesc ca ai toate ingredientele pt a ajunge in Top! Te rog ca modestia si onoarea sa-ti fie piedestalul pe care vei urca incet dar cu glorie !te imbratisez ,cu mare drag! MARY KASYANA BRAILA”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.