Stiri mondene

Romanian Music Awards 2022: Theo Rose, Connect-R și Smiley au fost marii câștigători ai serii

Theo Rose, Connect-R si Smiley au fost marii câștigători ai serii
Theo Rose, Connect-R si Smiley au fost marii câștigători ai serii [Sursa foto: Instagram]
La cea de-a XIV-a ediție a Romanian Music Awards, Theo Rose, Connect-R și Smiley au fost marii câștigători ai serii.

Orașul Râmnicu Vâlcea a fost capitala muzicii joi, 22 septembrie 2022! Romanian Music Awards, unul dintre cele mai apreciate evenimente muzicale de premiere a artiștilor români, a revenit cu cea de-a XIV-a ediție. După o pauză de peste 5 ani, gala de premiere a adus pe aceeași scenă artiștii muzicali ai momentului precum: DJ Project, Nicole Cherry, Elena Gheorghe, Loredana, Andia, Lora, Speak, Connect-R, Ștefania, Lora, Emilian, Johny Romano, Juno, YNY Sebi și alții.

Romanian Music Awards 2022
Romanian Music Awards 2022[Sursa foto: Daciana Stoica/Adevărul ]

Citeste si: Romanian Music Awards 2022, transmis LIVE pe TikTok: Lista artiștilor nominalizați. Vezi aici întregul spectacol

Vâlcenii au participat aseară la evenimentul care i-a adus față în față cu idolii lor și au aflat live care sunt cei mai relevanți artiști. În ciuda vremii nefavorabile, mii de oameni au fost prezenți pentru a-și vedea cântăreții preferați.

Evenimentul a putut fi urmărit live pe TikTok. Platforma de socializare a fost partenerul oficial al galei RMA 2022. De asemenea, show-ul a fost transmis și de postul Music Channel. 

Romanian Music Awards 2022
Romanian Music Awards 2022[Sursa foto: Daciana Stoica/Adevărul ]

Connect-R, Smiley și Theo Rose au fost marii câștigători ai serii

Cei mai buni artiști ai țării au fost premiați în cadrul galei Romanian Music Awards, prezentată de Dorian Popa și Theo Rose.

Connect-R, Smiley și Theo Rose au fost marii câștigători ai serii, fiind vizibil emoționați de premiile obținute. Theo Rose a câștigat două trofee pentru melodia „Fructul interzis” în colaborare cu Cabron, un trofeu la categoria „Best Female”, dar și la  BEST TRAP/ HIP-HOP, precum și pentru colaborarea cu Emilian pentru piesa „De trei zile”. 

Connect-R și Smiley, de asemenea, au câștigat trofeul pentru piesa „Rita” la categoria „Best Song”. Smiley, de asemenea, a căștigat un trofeu și pentru melodia „Scumpă foc” în colaborare cu Juno. Întreaga listă cu toți câștigătorii RMA poate fi consultată și aici

Dincolo de reprezentațiile de pe scenă și trofeele revendicate, vedetele au luat ochii tuturor și prin felul în care s-au îmbrăcat, având cele mai strălucitoare apariții din cadrul galei. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CONNECT-R (@connectr)

Citeste si: Loredana Groza, discurs emoționant pe scena Romanian Music Awards: „Nu-mi vine să cred că după atâta timp sunt aici pe scenă și am cântat pentru atâtea generații”

„Romanian Music Awards a fost mereu unul dintre cele mai așteptate momente ale anului atunci când vorbim despre industria muzicală din România. După o perioadă marcată de schimbări, de provocări și o pandemie care ne-a ținut departe de evenimentele cele mai iubite, ne dorim să aducem atât publicului larg, cât și artiștilor din țara noastră, ocazia de a se reîntâlni într-un cadru de celebrare. Credem că efortul artiștilor din România merită recunoscut și, în contextul actual, reconectarea într-un eveniment offline între artiști și public este o dovadă clară de susținere a celor care duc muzica românească în cele mai importante clasamente europene”, a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel, partener media Romanian Music Awards.