Stiri mondene

Theo Rose, părere sinceră despre Andia: „Ea este foarte deschisă”. Artista nu s-a abținut și a spus tot ce crede despre colega sa de breaslă

Theo Rose, părere sinceră despre Andia: „Ea este foarte deschisă”. Artista nu s-a abținut și a spus tot ce crede despre colega sa de breaslă
Theo Rose a făcut declarații despre Andia. Iată ce a spus artista despre talentul colegei sale de breaslă?

Andia, noua revelație în muzica românească, se bucură de mult succes în muzică datorită talentului pe care îl are. Cântăreața face furori de fiecare dată când apare pe scenă și are parte de aprecierea publicului autohton. Artista a reușit să își facă numele cunoscut în industrie cu piesele pe care le-a lansat și a intrat și în trending ocupând primele locuri. Fiind o cântăreață apreciată și iubită, atât fanii, cât și colegii de breaslă au cuvinte de laudă la adresa sa.

Andia
Andia[Sursa foto: Instagram]

Printre persoanele care au declarat că sunt impresionate de talentul ei se află și Theo Rose. Invitată în cadrul unei emisiuni, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!Celebrities” a mărturisit că Andia este o artistă care are un timpru frumos și special.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri sincere. Cadoul kinky pe care l-a primit: „A zis: `E un cadou pentru oameni inteligenți`”

Îmi place extraordinar de mult cum cântă Andia, are un timbru extraordinar și mi se pare că este cel mai mișto și cel mai special.(...) Nu știu să o imit, adică nu am încercat niciodată, este ceva nou. Ea este foarte deschisă”, a spus  Theo Rose.

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Andia a vorbit despre trofeul obținut la categoria „Best Pop”

În momentul de față, Andia este una dintre cele mai bune voci feminine din România. Dovadă că, la cea mai recentă Gală muzicală, la Romanian Music Awards, cântăreața a luat trofeul la categoria „Best Pop”. După ce i-a fost înmânat trofeul, cântăreața a oferit primele declarații. 

Citește și: Romanian Music Awards 2022: Theo Rose, Connect-R și Smiley au fost marii câștigători ai serii

„Pentru mine acest premiu contribuie poate un pic mai mult la încrederea de sine, la ceea ce pot eu să fac ca artist. Desigur că eu încrederea mi-o iau foarte mult de la oameni, de la gândurile lor pozitive, dar în astfel de momente, când mă trezesc dimineața și văd un astfel de premiu, mă face să apreciez mult mai mult ceea ce fac”,   a spus artista.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANDIA 🐱 (@andia.oficial)