Stiri mondene

Theo Rose, confesiuni în fața fanilor din mediul online! Ce a descoperit artista în propria casă?!: „E de-a râsu'-plâns'! Am zis că visez”

Theo Rose, confesiuni în fața fanilor din mediul online!
Theo Rose [Sursa foto: Captură video]
Theo Rose le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme se confruntă. Descoperirea făcută de artistă!

Theo Rose nu are nevoie de prea multe descrieri, asta deoarece este una dintre cele mai îndrăgite artiste, care se bucură de un succes colosal. Pe lângă muzica cu care ne încântă, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” știe să impresioneze și să-și apropie fanii și prin poveștile de viață, pe care le împărtășește pe rețelele sociale.

Theo Rose, confesiuni în fața fanilor din mediul online!
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Theo Rose, despre problemele cu care se confruntă: „Ne întristează viețile”

Așa a făcut și de data aceasta, frumoasa artistă le-a povestit internauților că dis-de-dimineață a remarcat că de fiecare dată când adoarme cu draperiile trase la dormitor se trezește supărată. Aseară, artista a omis să tragă draperiile cum trebuie, așa că dimineață i-a intrat o rază de soare în cameră, fiind binedispusă. Pentru că a aflat de ce se trezește mereu tristă, Theo Rose a decis să le povestească fanilor acest truc.

Theo Rose, confesiuni în fața fanilor din mediul online!
Theo Rose[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Theo Rose a răbufnit în fața fanilor din mediul online! Ce a pățit artista într-o parcare din București?!: „Am făcut scandal”

„Am făcut o descoperire. E de-a râsu'-plâns'! Eu de mai mulți ani dorm cu drapriile trase sa nu intre deloc lumină și mereu mă trezesc pe întunericul ăla așa, obosită, tristă, nervoasă, zici că plouă în fiecare zi în viața mea. E, ce să vedeți. Aseară când am tras draperiile a rămas așa puțin și intră un fascicul de lumină discret. M-am trezit la 8 fresh și am zis că nu se poate. Am zis că visez. M-am băgat iar la somn, de unde, m-am trezit la fel de veselă. Am mai forțat-o pana la 12 dar ce sa vezi, tot vesela si fericită m-am trezit. Nu mai trageți băi draperiile, vă zic eu după atatia ani de dormit cu ele, ne întristează viețile.",  le-a povestit Theo Rose fanilor din mediul online.