Stiri

The Witcher. Motivul pentru care Henry Cavill nu va mai face parte din producție. Cine va fi în locul lui

the witcher
Henry Cavill părăsește „The Witcher”  [Sursa foto: Netflix]
Henry Cavill nu va mai juca în serialul „The Witcher”. Ce actor celebru îl va înlocui?

Henry Cavill a renunțat la rolul lui Geralt din serialul „The Witcher”. Anunțul a fost făcut de Netflix, sâmbătă, pe rețelele de socializare, acolo unde au confirmat că serialul bazat pe seria de romane cu același nume a autorului polonez Andrzej Sapkowski, a fost reînnoit pentru un al patrulea sezon.

În al patrulea sezon, rolul lui Geralt din Rivia va fi preluat de actorul australian Liam Hemsworth, cunoscut din filmele Hunger Games, The Expendables 2 sau Independence Day: Resurgence, dar și pentru căsnicia lui eșuată cu Miley Cyrus.

Henry Cavill a confirmat plecarea lui din sezonul al patrulea al serialului pe pagina sa de Instagram, acolo unde i-a urcat succes predecesorului său, Liam Hemsworth.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Henry Cavill (@henrycavill)

„Călătoria mea ca Geralt din Rivia a fost plină atât cu monştri cât şi cu aventuri şi, din păcate, îmi voi lăsa jos medalionul şi sabia pentru Sezonul 4. Fantasticul Liam Hemsworth va prelua mantia Lupului Alb în locul meu", este mesajul de adio postat de Henry Cavill pe pagina sa de Instagram.

Citeste si: Când apare sezonul 3 al serialului Netflix, The Witcher

Sezonul 3 al serialului „The Witcher” urmează să fie lansat în vara lui 2023 și va fi ultimul sezon în care Henry Cavill îi va face apariția. Fanii serialului au primit și o veste bună, aceea că miniseria spin-off Blood Origin va avea premiera pe Netflix în data de 25 decembrie a acestui an. Anunțul că Henry Cavill părăsește „The Witcher” vine la puțin timp după ce actorul a confirmat că se întoarce pentru a juca din nou rolul lui Superman. 

the wotcher
Lia Hemsworth va juca în sezonul 4 „The Witcher”[Sursa foto: Instagram]

Liam Hemsworth îl va înlocui pe Henry Cavill în „The Witcher”

Liam Hemsworth a confirmat și el pe pagina sa de Instagram noile vești, unde s-a arătat entuziasmat de următorul capitol din cariera sa. Actorul i-a lăudat parcursul lui Henry Cavill în serialul „The Witcher” și a recunoscut că îi este fan și este recunoscător pentru această oportunitate.

„Henry Cavill a fost un Geralt incredibil și sunt onorat că îmi predă frâiele și îmi permite să preiau săbiile Lupului Alb pentru următorul capitol al aventurii sale. Henry, am fost un fan al tău de ani de zile și am fost inspirat de ce ai dus acestui personaj îndrăgit. Chiar dacă am niște ghete mari de umplut, sunt cu adevărat entuziasmat să pășesc în lumea The Witcher”, este mesajul transmis de Liam Hemsworth.