Stiri

Când apare sezonul 3 al serialului Netflix, The Witcher

Când apare sezonul 3 al serialului Netflix, The Witcher
[Sursa foto: Facebook ]
Cei de la Netflix au anunţat că serialul "The Witcher" va avea şi un al treilea sezon.

 "The Witcher" este unul dintre cele mai populare seriale la ora actuală. Deşi încă nu a fost lansat al doilea sezon, Netflix a anunţat că serialul va continua şi cu sezonul trei.

Când apare sezonul 3 din "The Witcher"

Când apare sezonul 3 al serialului Netflix, The Witcher

 Povestea lui Geralt din Rivia şi a  Prinţesei Ciri va continua cu cel de-al doilea sezon, a cărui lansare a fost programată pe 17 decembrie, în acest an.

La fel ca primul sezon, şi cel de-al doilea va fi disponibil tot pe Netflix şi va conţine tot opt episoade. 

 În sezonul 2, Henry Cavill va juca rolul lui Geralt, Anya Chalotra pe al lui Yennefer, Freya Allan pe al prinţesei Ciri, iar Joey Batey îl va interpreta pe Jaskier. Vor fi şi multe feţe noi în cel de-al doilea sezon: Kim Bodnia (Vesemir), Yasen Atour (Coen), Agnes Bjorn (Vereena), Paul Bullion (Lambert), Basil Eidenbenz (Eskel), Aisha Fabienne Ross (Lydia), Kristofer Hivju (Nivellen) şi Mecia Simson (Francesca).

Când apare sezonul 3 al serialului Netflix, The Witcher

  Succesul primului sezon i-a făcut pe cei de la Netflix să ia repede o decizie în ceea ce priveşte soarta serialului. De obicei, un show tv este reînnoit cu încă un sezon abia după feedback-ul primit după ce începe ultimul sezon, dar se pare că Netflix are mare încredere în "The Witcher". Cel de-al treilea sezon a fost anunţat în luna septembrie, iar creatoarea serialului a dat câteva indicii cu privire la ceea ce va urma. "Scenariştii s-au întors în Los Angeles pentru a munci şi le sunt recunoscătoare. Va fi un sezon distractiv, care va urma îndeaproape firul cărţii. Are multă acţiune, dar şi ceva crime", a declarat Lauren Schmidt Hissrich.

 Al doilea sezon va fi lansat la doi ani distanţă faţă de primul, aşa că dacă se va respecta acest interval, sezonul 3 din "The Wicher" va fi disponibil pe Netflix abia în decembrie 2023.