Lansări muzicale

The Motans a lansat „Toate Drumurile”. Ascultă piesa aici

The Motans a lansat „Toate Drumurile”. Ascultă piesa aici
The Motans a lansat „Toate Drumurile”. Ascultă piesa aici [Sursa foto: Captura Youtube ]
The Motans a revenit cu o nouă piesă de dragoste. Piesa nu beneficiază încă de un vidoclip, dar se poate asculta în format audio pe YouTube.

„Toate drumurile” este o piesă compusă de Denis Roabeș, Sebastian Barac, Alex Cotoi și Marcel Botezan și vorbește despre cele mai complexe sentimente prin care treci atunci când iubești. Înainte de a lansa piesa, The Motans și-a întrebat fanii din mediul online care cred ei că ar fi titlul potrivit pentru o piesă de dragoste care se lansează în luna februarie, luna care mai este denumită și luna iubirii.

Citeste si: EXCLUSIV! Denis de la The Motans vorbește pentru prima dată despre iubita sa: „Este insula mea”

Răspunsurile primite de The Motans după ce i-a rugat pe fani să pune ei un nume piesei

Așa cum se și aștepta și a și menționat, The Motans se aștepta să primească foarte multe răsspunsuri cu idei de titlu de piesă din partea fanilor. 

„Care este titlul perfect pentru o piesă de dragoste lansată în februarie? Am încredere în voi și știu deja că o să citesc niște răspunsuri faine”, a scris The Motans pe Facebook. 

„Îndrăgostit /Îndrăgostiți”, „Iubire in silabe” succes oricare titlu va fi perfect pentru ca ești un artist perfect in ceea ce faci”, „Totul trebuie să vină din inimă și să vă regăsiți printre rânduri sau ca într-un vis indiferent de ce ați alege... iubirea mișcă munții si face stelele să sclipească mai tare”, „Umple-mi inima!”, „29 februarie. pentru cei care găsesc iubirea o data la 4 ani”, au fost câteva dintre comentariile scrise de fani. 

Titlul piesei nu s-a regăsit printre comentariile fanilor, însă cu siguranță se vor bucura de ea, indiferent de titlu.