Stiri

The Motans a lansat piesa „Insula” pe platformele digitale

The Motans - Insula
The Motans își bucură fanii cu lansarea videoclipului „Insula”, melodie care a fost lansată ințial doar pentru radio.

The Motans a lansat piesa Insula, în colaborare cu artista EM44. Melodia era destinată inițial doar radio-ului, însă acum se pate asculta și de pe Youtube.

Melodia este în stilul în care ne-a obișnuit trupa The Motans, adică o baladă de dragoste dulce-amară.
Insula, la fel ca toate celelalte melodii cântate de Denis Roabes, a cucerit publicul de la prima notă muzicală și au așteptat cu nerăbdare lansarea videoclipului în mediul online.

Piesa compusă de Denis Roabes, Sebastian Barac, Alexandru Cotoi și Marcel Botezan este melancolică și creează o poveste de dragoste. „Insula” reprezintă o metaforă a unui loc confortabil sau a unei stări în care se regăsește orice cuplu de îndrăgostiți. Mesajul piesei poate fi interpretat în diferite moduri, în funcție de experiențele și poveștile fiecărui ascultător în parte.

The Motans se pregătește de lansarea EP-ului „Dark Side of the Cookie” și în ultima vreme și-a încântat fanii cu melodii precum „Cel din Oglindă” și „Astrologic Vorbind”.

Cine este EM44 

EM44, pe numele ei real Emanuela Alexa, este cunoscută publicului datorită colaborărilor cu Deliric și Silent Strike. Artista a mai lucrat în trecut cu formația de rock alternativ BAB și recent a semnat un contract cu Global Records, potrivit Info Music.

EM44 a lansat anul acesta piese precum „Fun”, „Nebună” sau „Gasolina” (ft. SICKOTOY).