Lansări muzicale

The Motans a lansat „Astrologic Vorbind”, o piesă despre dragoste și regăsire

The Motans a lansat „Astrologic Vorbind”,  o piesă despre dragoste și regăsire
The Motans a lansat ieri o melodie extrem de emoționantă: „Astrologic Vorbind”.

The Motans și-a suprins fanii cu o nouă piesă despre iubire și regăsire. „Astrologic Vorbind" a fost compusă de Denis Roabeș, iar de producție s-a ocupat Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac. Piesa ete filmată în totalitate cu telefonul. 

The Motans: A fost o experiență inedită filmarea clipului  

Personajele care au dat viață versurilor lui Denis sunt actorii Andrei Ivan și Ana Beatrice Bodea, care își trăiesc intens dragostea.

„A fost o experiență inedită filmarea clipului, dar rezultatul și calitatea producției nu diferă de cele ale unui videoclip realizat clasic. Piesa este o stare, un moment pe care toți îl trăim sau ne dorim să fim acolo și visăm la acea clipă perfectă. Bucurați-vă de ea și de ceea ce simțiți atunci când o ascultați”, a spus The Motans.

Prima piesă compusă de Denis de la Motans a fost „Versus”, care a avut un adevărat succes. De atunci au mai continuat și cu alte piese care au ajuns hit-uri, iar colaborarea cu Delia pentru piesa „Weekend” a fost una pe măsura așteptărilor fanilor.

În luna august a acestui an, The Motans a lansat cel de-al doilea album din cariera sa, "My Rhythm & Soul". Materialul discografic include 12 piese compuse de artist.

„A fost o experiență inedită filmarea clipului, vă invit să va bucurați de piesă, de clip, și de ceea ce simțiți atunci când o ascultați!”, a scris The Motans pe Instagram.