Stiri mondene

Teo Trandafir, următoarea invitată în emisiunea de duminică a lui Cosmin Cernat

Teo Trandafir, următoarea invitată în emisiunea de duminică a lui Cosmin Cernat
„Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat de duminică, 28 februarie, este Teo Trandafir.

O pionieră a televiziunii, Teo Trandafir, vorbește cu nostalgie de primii ani în care a lucrat în domeniul vast al televiziunii. Își amintește de primul ei post la radio, pe vremea când „era un frig de îngheța apa în cană”.

„Îmi aduc aminte când m-am angajat prima oară în radio şi eram secretară dactilografă, era un frig de ne îngheţa apa în cană – atunci mi se părea dramatic, acum mi se pare nostalgic. Nu ştiam să fac nimic, lumea se împiedica de mine şi eu de toată lumea, dar am început să mă adaptez. Evident că am nostalgii! Am nostalgia vremurilor mele de atunci, pe care le trăiam împreună cu aceşti oameni, eram buni în ceea ce făceam. Eram puţini, determinaţi, neînfricaţi şi pionieri în televiziune. Îmi aduc aminte de primele emisiuni matinale cu Mircea Badea la Tele 7abc – nu se mai făcuse aşa ceva niciodată! Am nostalgia Pro TV-ului, pentru că acolo am învăţat disciplina de fier şi să fac lucrurile înainte să fie comandate. Sunt convinsă că toată lumea care a schimbat nişte locuri de muncă şi nu a încremenit într-un scaun până la pensie are aceste nostalgii”, declarat Teo Trandafir în cadrul unui interviu pentru Click pentru Femei

Astăzi, Teo Trandafir aduce zâmbete pe fața a mii de români din toate colțurile țării și poate chiar lumii în fiecare după amiază de luni până vineri. 

Teo Trandafir și Cosmin Cernat, interviu de excepție la „Invitatul de 12”

Teo Trandafir și Cosmin Cernat au amândoi experiență în lumea televiziunii, motiv pentru care nu duc lipsă de subiecte de discuție. Unul dintre subiectele pe care îl vor aborda în emisiunea de duminică este acela al tinerelor care își doresc cu orice preț să intre în televiziune și să fie prezentatoare.