Stiri mondene

Teo Trandafir, de la vânzătoare la tarabă, la om de televiziune

Teo Trandafir
Teo Trandafir a început totul de la zero și chiar când părea că a ajuns pe culmile succesului a plecat din televiziune, urmând ani grei.

Teo Trandafir a vorbit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre parcursul său în viață. Teo a cunscut atât succesul, cât și declinul, și chiar la un moment dat a fost pe punctul de a-și pierde viața. Vedeta de televiziune a fost diagnosticată cu pancreatită severă necrozată. 

Ce meserie a avut Teo Trandafir înainte de a lucra în radio și televiziune 

Teo Trandafir spune că întotdeauna a fost omul potrivit la locul potrivit, motiv pentru care, a ajuns la radio dintr-o pură întâmplare.

Teo Trandafir la 40 de întrebări cu Denise Rifai

„Eu am fost de fapt, vânzătoare la tarabă, am fost secretară, la un moment dat a fost nevie de o voce pentru radio, la un moment dat vocea pentru radio a fost nevoită să ajungă la televizor. A fost o înșiruire nefericită de evenimente, am fost omul potrivit, la momentul potrivit, cred, sper”, a spus Teo Trandafir. 

Teo Trandafir se laudă cu o intuiție care rar dă greș. 

Teo Trandafir la 40 de întrebări cu Denise Rifai

„Le-am făcut pe toate și sunt foarte greu de păcălit, asta este greu la mine la televizor, eu când văd un om de televiziune știu exact până unde poate să ducă. Când plec în cursă alături de el, știu ce șanse are, știu unde se va împiedica, știu unde va greși, știu de ce și știu cum să-i iau locul. Niciodată în viața asta nu am atacat un coleg. Am încercat doar să fiu mai bună decât el și să mă fac remarcată în acest sens. Oamenii văd și spun, bă, dar d e ce nu încercăm noi cu Teo, asta. Acum ani, cineva mi-a spus așa: Îți cer un lucru. De fiecare dată când intri într-o încăpere, vreau să se lase liniștea. Continui să vreau să se lase liniștea când intru într-o încăpere și mă gândesc la asta în fiecare zi, răspunzându-mi exact la întrebările: ce vreau? de ce vreau? ce fac după aia? Care sunt cele cinci scenarii care pot apărea în timpul unei emisiuni în direct? Dacă ceva merge prost, pe unde o apuc? Întotdeauna pare că eu am un plan, și așa este. Ăsta e marele meu talent. Întotdeauna eu am cinci ieșiri. Una dintre ele catastrofale, dar niciodată nu se ajunge până acolo”, a mai spus prezentatoarea tv.