Stiri mondene

Teo Trandafir, declarații despre bărbatul din viața ei: „Întotdeauna a existat un bărbat în viața mea”

Teo Trandafir
Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Teo Trandafir a oferit cel mai sincer interviu din viața sa.

Teo Trandafir este cunoscută și aprecitată de publicul larg pentru emisiunile pe care le-a moderat de-a lungul timpului. Extrem de directă, sinceră, Teo Trandafir a oferit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, răspunsuri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Teo a vorbit cu patos atât despre viața profesională, cât și despre cea personală.

Până în prezent, Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Între anii 1990 și 1996, moderatoarea TV a fost căsătorită cu aviatorul Alexandru Trandafir, iar în anul 2012, aceasta a fost căsătorită timp de șase luni cu jucătorul de rugby Constantin Iosef.

Întrebată dacă există în acest moment un bărbat în viața sa, răspunsul prezentatoarei de televiziune a fost unul cât se poate de sincer și de neașteptat.

Teo Trandafir

„Întotdeauna a existat un bărbat în viața mea. Nu îmi place să fiu singură în sensul ăla. (…) Să fie independent, să-mi fie superior intelectual și să nu se vadă”, a spus aceasta.

În ceea ce privește fostele relații pe care le-a avut, Teo a spus care este motivul pentru care ele nu au rezistat în timp.

Teo Trandafir

„Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără înțelegere, argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Odata instalată autoritatea, eu nu mai rezist”, a spus vedeta.