Stiri mondene

Teo Trandafir, cadou incredibil pentru Zanni, câștigătorul Survivor România: „Este cel mai scump cadou...”

Teo Trandafir, cadou incredibil pentru Zanni, câștigătorul Survivor România: „Este cel mai scump cadou...”
Teo Trandafir i-a adus un cadou formidabil lui Zanni, câștigătorul Survivor România 2021. Despre ce este vorba?

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a primit un cadou de la Teo Trandafir când a ajuns în platoul emisiunii sale. Prezentatoarea tv a păstrat trandifirul pe care l-a primit de la Zanni înainte de a pleca la Survivor și i l-a oferit drept cadou. Și pentru că Zanni și-a făcut din nou apariția cu un trandafir în platoul emisiunii, prezentatoarea a spus că și pe acesta îl va păstra la fel ca pe celălalt. 

„Când ne-am întâlnit acum șapte luni pentru prima dată în viața noastră, mi-ai dat un trandafir. A stat așa o lună și mi-am dat seama că e ceva în neregulă cu el. L-am dus acasă, l-am pus într-o vază goală și am zis așa: Dacă Zanni câștigă, este primul cadou pe care i-l dau înapoi. Are șapte luni. Pe ăsta ți-l dau înapoi când o să fii președintele Statelor Unite. Este cel mai scump cadou pe care aș fi putut să ți-l aduc”, i-a spus Teo Trandafir lui Zanni în momentul în care a venit în platoul emisiunii Teo Show

Teo Trandafir, cadou incredibil pentru Zanni, câștigătorul Survivor România: „Este cel mai scump cadou...”

Profund emoționat, Zanni a spus: „Mulțumesc, a intrat aici” (n. red. la inimă). 

Zanni și Ana Porgras nu-și mai vorbesc! Care este motivul?!

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a făcut noi declarații după ce a ajuns în țară. Câștigătorul concursului de la Kanal D a făcut dezvăluiri uluitoare despre Ana. Zanni spune că el și Ana Porgras nu și-au mai vorbit după ce a spus în finală că nu o vede ca pe o iubită, ci doar ca pe o prietenă.

Răspunsul lui a venit după ce Alin Sălăjean l-a întrebat pe Zanni dacă și-ar dori copii și dacă i-ar face cu Ana. Vizibil stânjenit, Zanni a declarat că oricine ar vrea copii la un moment dat, însă nu se știe ce îi aduce viitorul și nu crede că va avea un viitor alături de Ana în calitate de cuplu.

Vezi continuarea aici