DJ-ii Impuls

Teo Trandafir

Teo Trandafir este o legendă vie a televiziunii românești, un simbol al umorului românesc, cu o carieră de peste două decenii în televiziune. Și-a început cariera în media ca prezentator de știri la Fun Radio și PRO FM (1992-1993). În ‘94 a ajuns în echipa Tele 7ABC, unde a prezentat, alături de Mircea Badea, emisiunea “Bună dimineața, România!” (1995-1997).  Între 1998 și 2000, cei doi au continuat să îi facă pe români să zâmbească la matinalul Antenei 1.

Un an mai târziu, Teo se desprindea de vechiul partener de televiziune pentru a avea propriul show la PRO TV. Au urmat experiențele de la Romantica TV și Prima TV.

Din 2013, Teo Trandafir a intrat în echipa Kanal D și a adus publicului sute de interviuri exclusive cu celebrități din România și din străinătate, dezvăluiri și povesti de viață inspiraţionale, muzică de calitate, informație utilă și, nu în ultimul rând, umorul său inconfundabil.

Teo Trandafir, cu o experiență uriașă de entertainer în TV și radio, și Mihai Hînda, unul dintre cei mai apreciați tineri realizatori de radio, vor face echipa, începând de luni, 18 septembrie 2023, la emisiunea “Bară la Bară”, iar plăcerea dialogului, comentariile pline de umor, pe diverse teme, artiștii momentului și muzică bună îi vor cuceri pe ascultătorii Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 16:00.