Stiri mondene

Te cunosc de undeva revine de pe 6 februarie. Cine sunt concurenții?

Te cunosc de undeva
Emisiunea „Te cunosc de undeva” revine pe micile ecrane de pe 6 februarie 2021 și se anunță un sezon cu adevărat spectaculos.

Juriul „Te cunosc de undeva” este deja foarte încântat de performanțele concurenților care vor urca pe scena concursului de transformări muzicale. Sezonul 15 s-a încheiat în urmă cu doar două luni, dar cu toate acestea, după o pauză foarte scurtă, iată că revine pe micile ecrane și cel de-al 16-lea sezon al show-ului de transformări. 

Citeste si: „Diliu Interviu”: Care este proverbul românesc preferat de Marius Șumudică?

„Vestea revenirii pe platourile de filmare la scurt timp după încheierea sezonului trecut m-a bucurat foarte tare! Sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie, iar garnitura de concurenţi este una cum nu se poate mai potrivită. Abia aşteptăm să vă arătăm din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!", a declarat Andreea Bălan.

Te cunosc de undeva

Juriul emisiunii nu se va schimba, însă în acest sezon vor fi treiperechi de artiști și alți cinci concurenți urmând să performeze singuri.

Ce vedete participă la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16:

Radu Ștefan Bănică
Emilia Popescu
Mirela Vaida
Pepe
Cristina Vasiu
Adriana Trandafir & Romică Țociu
Liviu Vârciu & Raluka
Andrei Ștefănescu & Ana Baniciu