Stiri

Survivor România | Faimoșii sunt din ce în ce mai tensionați. Zanni: „Mă trezesc cu nervi”

Survivor România
Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]
Faimoşii de la Survivor România sunt din ce în ce mai tensionaţi, iar Zanni spune clar şi răspicat lucrurilor pe nume.

Lupta devine din ce în ce mai grea şa Survivor, iar lipsa hranei îşi spune cuvântul. Faimoşii au devenit din ce în ce mai tensionaţi şi nu se mai pot concentra astfel încât să se poată susţine reciproc atunci când trebuie să joace.

Citeste si: „Survivor Romania” va fi difuzat de joi pana duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

Survivor România
Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

În seara aceasta va avea loc un joc important de imunitate şi aşa se face că şi Războinicii şi Faimoşii luptă cu toate forţele pentru a putea câștiga imunitatea și pentru ca niciunul dintre ei să nu plece acasă. Cea mai mare durere a Faimoșilor este că nu au câștigat aseară jocul de provizii, iar acest lucru își spune cuvântul. Tuturor le este foame, iar acest lucru nu face altceva decât să pulsese asupra tensiunilor deja existente din echipă.

Survivor România
Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

Eu sincer nu mai am nicio speranță. Îți jur că de multe ori mă trezesc și mă trezesc nervi și nu țip eu la un prost să-i zic `bă, eşti prost`.

Jocul este unul extrem de dur şi la un moment dat Roxana a izbucnit când a văyut că nu mai primeşte susţinere din partea echipei sale.

Tensiunea atinge cote maxime la Consiliul Survivor

Lucurile nu stau roz nici la Consiliu. Faimoșii și Războinicii își aruncă replici dure unii altora, iar din echipa Faimoșilor, Zanni este din nou cel care își exprimă vehement punctul de vedere.

Survivor România
Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

„Ne mențim că ne iubim. Eu sunt aici să spun `gata cu vrăjeala`”, a declarat Zanni în consiliu.