Stiri mondene

Cine a câștigat imunitatea la Survivor România?! Irisha, în prima ei ștafetă

Cine a câștigat imunitatea la Survivor România?!
În seara aceasta s-a disputat un nou joc pentru imunitatea de la Survivor România. Nici nu a intrat bine în junglă că Irisha a și intrat la ștafetă.

Lupta este una crâncenă la Survivor România, cu toate că au venit concurente noi. Faimoșii și Războinicii luptă în seara aceasta pentru un nou joc de imunitate care de data aceasta se va disputa la ștafetă. Din echipa Faimoșilor intră pe teren Irisha, alături de Zanni, în vreme ce din echipa Războinicilor intră Starlin alături de Sindy. 

Cu toate că este prima ei săptămână la Survivor și unii au crezut că nu se va descurca deloc, se pare că Irisha a făcut o figură bună și a fost aleasă de colegii ei pentru a intra la jocul de ștafetă. 

Starlin a câștigat imunitatea pentru echipa Războinicilor

Starlin este concurentul care a adus imunitatea echipei sale, așa că el a primit trofeul de imunitate. 

Starlin: Clar, nu-mi place ștafeta! În momentul ăla, când am zis: încă o dată la ștafetă. Ok, mai departe. Am avut încredere în Sindy. Este nebuna noastră. M-am calmat la îndemânare. 

Starlin a câștigat imunitatea la Survivor România

Sindy a avut un mic blocaj la un moment dat, a uitat că trebuia să sară pe puncte, motiv pentru care s-a blocat pentru câteva secunde bune. Însă s-a redrasat apoi și a fost excepțională pe traseu.

Sindy: P resiunea ștafetei este atât de mare, încât aveam niște emoții. Așa mi-a venit să sar și când l-am văzut pe Starlin că s-a schimbat la față, m-am întors. 

Primele declarații ale Faimoșilor după ce au pierdut jocul de imunitate 

Irisha: Neapărat trebuia să mă concentrez mai mult. Am alunecat, am călcat greșit. Probabil mi-am încetinit viteza. Tot ce pot să spun este că o să mă antrenez zilele viitoare pentru a fi cea mai rapidă din competiție foarte. A fost un traseu de final de echipă, nu am fost singură. Mi-aș fi dorit foarte mult să aduc victoria. Îmi cer scuze și promit că urmează să dau mult mai mult din mine. 

Irisha, prima ștafetă la Survivor România

Zanni: Eu m-am agitat foarte rău când am văzut că am prins avantaj după greșeala lor, dar s-a întâmplat o extorsiune a unui degajament acolo la tobogan. La final am ajuns cu puțin în urma lui Starlin. Am deraiat și eu la concentrare. Oricum e spectaculos cum am ajuns la 9-9. Și să sperăm că am învățat ceva din eliminare de săptămâna trecută și nu o să ne dăm mai rău la picioare pentru ce vine.