Stiri

Şuie Paparude, Paraziţii, Vama, Damian Drăghici, printre artiștii care vor cânta la festivalul MIEZ, pe malul lacului Străuleşti

Şuie Paparude, Paraziţii, Vama, Damian Drăghici, Taraf de Caliu vor cânta la festivalul MIEZ, pe malul lacului Străuleşti
 Festivalul MIEZ, pe malul lacului Străuleşti
Şuie Paparude, Paraziţii, Vama, Damian Drăghici, Taraf de Caliu vor urca pe scena festivalului MIEZ.

Prima ediție a Festivalului Miez aduce pe scenă în zilele de 20, 21 și 22 mai 2022 un line-up 100% românesc: de la trupe de rock și hip hop până la tarafuri și disco. Evenimentul va avea loc pe malul lacului Străulești din București. 

Şuie Paparude, Paraziţii, Vama, Damian Drăghici, Taraf de Caliu vor cânta la festivalul MIEZ, pe malul lacului Străuleşti
Şuie Paparude, Paraziţii, Vama, Damian Drăghici, Taraf de Caliu vor cânta la festivalul MIEZ, pe malul lacului Străuleşti

Prima zi este rezervată muzicii disco din anii ’80- ‘90. (vineri- Disco Night) Eugen Rădescu, Jiji Lazăr, Mircea Matei.

A doua zi (sambată 21 mai- FunkRock Hotel), este ziua trupelor şi urcă pe scenă Şuie Paparude, Paraziţii, Vama, Nişte Băieţi, Dan Gerosu, DJ Şerbanesku.

A treia zi (duminică 22 mai- Miez) hipstereala este la ea acasă. Duminica este rezervată tarafurilor- White Mahala, Taraf de Caliu, Damian Drăghici, Iulian Văcărean, Ligia Kesisian.

Citeste si: Spike și Robin and the Backstabbers vor cânta la CATEDRAL. Organizatorii festivalului de muzică și arte vizuale anunță, în premieră, lista integrală cu artiștii care vin la Iași

"Miez este un concept născut din dorinţa de a celebra identitatea românească în toate formele ei. Este un format gândit pentru toate vârstele, categoriile sociale şi preferinţele culturale. Fiecare zi a festivalului 100% românesc are o reţetă diferită, care reflectă multiculturalitatea şi identitatea naţională", spune Daniel Vlad, organizatorul festivalului. 

Program pe zile

20 Mai – DISCO NIGHT, ora 18:00 – 00:00
21 Mai – FUNKROCK HOTEL, ora 16:00- 00:00
22 Mai – MIEZ, ora 16:00- 23:00

Acces și bilete la Miez 2022

Locul de desfășurare al festivalului este pe malul lacului Străulești, cu acces din Șoseaua Străulești Nr. 2. (harta).Pentru cei care își lasă mașinile personale acasă, transportul în comun este asigurat de linia 112 de autobuz, stația Foradex.

Prețul unui abonament pentru cele 3 zile de festival este de 129 lei+ taxe de ticketing, cu reducere pentru cei cu anumite carduri bancare. Oferta early-bird cu abonament și prețuri reduse pe zile este valabilă până vineri 20 mai la ora 18:00, când se deschid porțile festivalului.

20-22 Mai – Abonament 129 lei+ taxe
20 Mai – DISCO NIGHT- 30 lei+ taxe
21 Mai – FUNKROCK HOTEL- 70 lei+ taxe
22 Mai – MIEZ- 50 lei+ taxe

La intrare, prețul biletelor este:

20-22 Mai- Abonament 170 lei+ taxe (vânzarea abonamentului se închide la ora 23:59, 20 mai 2022)
20 Mai – DISCO NIGHT- 45 lei+ taxe
21 Mai – FUNKROCK HOTEL- 95 lei+ taxe
22 Mai – MIEZ- 70 lei+ taxe

Copiii cu vârsta de până în 7 ani au acces gratuit la festival, însoțiți de un adult.

Fără bani cash

Este important de știut că Festivalul Miez este ”cashless”. Băuturile și mâncarea- asigurate de food trucks- vor fi comercializate pe baza brățărilor digitale, care funcționează la fel ca un card bancar.

Citeste si: We Love Music Festival 2022 – Lineup-ul pe zile și bilete disponibile pentru fiecare zi de festival

„Din contul digital poți să cheltuiești fără grijă banii încărcați la intrarea în festival, brățara nu poate fi pierdută, achizițiile sunt rapide și sigure iar suma de cheltuit poate să fie stabilită de la început, când se face încărcarea”,  mai spun organizatorii evenimentului.