Stiri mondene

”Sufletele noastre au fost legate, sunt și vor fi legate pe veci. Ai fost mereu îngerul meu păzitor” Alin Oprea, dezvăluiri emoționante despre relația cu Medana

Alin Oprea și Medana trăiesc o iubire ca-n povești
Alin Oprea și Medana trăiesc o iubire ca-n povești [Sursa foto: Facebook Alin Oprea]
Alin Oprea și Medana împlinesc cinci ani de relație și cu această ocazie cei doi și-au făcut declarații profunde și emoționante de iubire chiar în fața publicului.

Alin Oprea și partenera sa, Medana, împlinesc cinci ani de când sunt împreună. Cu această ocazie, ambii au împărtășit dezvăluiri emoționante despre începutul relației lor și au vorbit despre momentele semnificative și lecțiile învățate împreună de-a lungul acestor ani.

Alin Oprea, dezvăluiri emoționante despre relația cu Medana

Alin Oprea și Medana trăiesc o poveste de iubire care a captat atenția publicului, mai ales după ce artistul s-a despărțit de Larisa, mama copiilor săi.

După un întreg scandal cu fosta soție, Alin Oprea radiază acum de fericire. Bărbatul are parte acum de momente de liniște alături de iubita lui, Medana. Mai mult, artistul și femeia alături de care este fericit în acest moment s-au întâlnit pentru prima dată întâmplător într-o localitate, apoi s-au cunoscut mai bine printr-un prieten comun. Cântărețul este extrem de fericit alături de actuala parteneră și vorbește numai la superlativ despre ea. Întâlnirea cu Medana a deschis un nou capitol în viața lui.
În curând, cei doi vor sărbători cinci ani de când sunt împreună și cu acest prilej, ambii parteneri și-au făcut declarații profunde și emoționante de iubire, împărtășind cu publicul sentimentele lor. „Nu știu dacă sunt neapărat niște jurăminte. Vreau să spun, Medana, că momentul în care te-am întâlnit a fost unul magic. Am simțit că nu te întâlnesc pentru prima oară și am simit că tu vei rămâne alături de mine, și invers, până la sfârșit.
Iubirea nu are sfârșit. Sufletele noastre au fost legate, sunt și vor fi legate pe veci. Am simțit că te cunoscut dintotdeauna. Ai fost mereu îngerul meu păzitor.”,
i-a declarat Alin Oprea soției sale, la Xtra Night Show.

Alin Oprea și Medana, mai fericiți ca niciodată
Alin Oprea și Medana, mai fericiți ca niciodată[Sursa foto: Facebook Alin Oprea]

Citește și: Medana, adevărul despre cât de mult a afectat-o divorțul lui Alin Oprea: "A fost atât de nedreptățit și lăsat pe drumuri ca un câine"

Ce i-a răspuns Medana

Vizibil emoționată, Medana i-a răspuns la declarațiile lui de dragoste și i-a mărturisit că de când l-a întâlnit și-a găsit liniștea și știe că el este sufletul ei pereche. Cei radiază de fericire atunci când sunt împreună și nu ratează nicio ocazie pentru a-și declara dragostea. „Am știut dintotdeauna că în momentul în care ai apărut tu căutările mele au luat sfârșit. Am simțit că sufletul meu și-a găsit culcuș în sufletul tău.”

, i-a declarat Medana lui Alin Oprea.

Alin Oprea și Medana împlinesc cinci ani de relație
Alin Oprea și Medana împlinesc cinci ani de relație[Sursa foto: Facebook Alin Oprea]

Citește și: Locul inedit ales de Alin Oprea și Medana pentru luna de miere. Primele imagini din vacanță cu proaspetii căsătoriți