Stiri

Stop casting pentru Jocurile LOVEimpice! Luni, ediție specială „Scularea!”

Stop casting pentru Jocurile LOVEimpice! Luni, ediție specială „Scularea!”
Stop casting pentru Jocurile LOVEimpice! Luni va fi ediție specială „Scularea!” în care vom afla care sunt cele cinci cupluri selectate în urma castingului.

Luni dimineață, în matinalul „Scularea!” cu Radu Țibulcă și Orlando Ivan vom afla care sunt cele cinci cupluri selectate în urma castingului concursului „Jocurile LOVEimpice” și îi vom cunoaște mai bine. Le vom cunoaște mai bine povestea de dragoste și vom afla ce i-a determinat să se înscrie în cadrul concursului în urma căruia un singur cuplu va pleca în Republica Dominică. 

Castingul pentru Jocurile LOVEimpice s-a terminat! Luni aflăm care sunt cele cinci cupluri calificate în cursa pentru Dominicană 

Mult a fost, puțin a rămas! Luni dimineața, fiți cu ochii pe pagina de Instagram @radioimpulsromania și cu urechile pe Radio Impuls! Veți afla care sunt cele cinci cupluri care compun lotul LOVEimpic și care merg în etapa următoare, etapa de „Like-viteză”. În această etapă, fiecare cuplu va trimite Organizatorului o fotografie cu ei, fotografie în care trebuie să apară doar componenții cuplului.

Această etapă se va desfășura în data de 18 februarie 2021. Organizatorul va posta fiecare fotografie pe paginile de Instagram și Facebook ale Radio Impuls. Cele cinci cupluri pot avea propria campanie de promovare a fotografiei postată, putând da share postării, putând intra în direct la Radio Impuls, în timpul emisiunilor în direct, pentru a invita ascultatorii să dea like fotografiei lor. Proba se va încheia pe data de 19 februarie 2021, la ora 9:00. Mai exact, la ora 09.00, cuplul a cărui fotografie a strâns cele mai multe like-uri pe paginile de Facebook și de Instagram ale Radio Impuls, cumulat, va fi declarat castigator al etapei. 

Tot în ediția de luni, le vom avea în studioul emisiunii „Scularea!” și pe Olivia Addams și Minelli, care vor vorbi cu cei doi prezentatori ai emisiunii despre cum și-au găsit ele jumătatea și cum se comportă artistele într-o relație de dragoste. 

Stați cu urechea pe Impuls luni dimineață de la 07:00 pentru a fi la curent cu toate noutățile care țin de concursul „Jocurile LOVEimpice”.