Stiri

Steven Tyler, dat in judecata de o femei care pretinde ca a fost manipulata si agresata sexual la 16 ani

Steven Tyler
Steven Tyler, solistul Aerosmith, acuzat de agresiune sexuală [Sursa foto: Captură YouTube]
Solistul Aerosmith, Steven Tyler, este acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore.

Steven Tyler, solistul Aerosmith, este acuzat de agresiune sexuală. Julia Misley, anterior Julia Holcomb, este cea care îl acuză pe solistul formației. În prezent, ea are 65 de ani, însă susține că faptele datează din anii 1970, când ea avea doar 16 ani.

Steven Tyler a fost citat oficial într-o plângere depusă în California pentru agresiune sexuală asupra unui minor. Julia Misley susține că artistul nu doar că a agresat-o, ci a forțat-o să facă avort.

Citește și: Solistul Steven Tyler a fost internat la dezintoxicare! Trupa Aerosmith, nevoită să-și anuleze concertele: „Suntem devastați că am creat neplăceri”

Julia Misley susține că a rămas însărcinată cu artistul pe când avea 17 ani și că el ar fi convins-o să avorteze. După ce a fost supusă operației, s-ar fi întors în Portland. În prima plângere depusă în decembrie, numele lui Steven Tyler nu a fost menționat, potrivit Daily Mail.

Steven Tyler
Steven Tyler[Sursa foto: Captură YouTube]

Steven Tyler a cunoscut-o pe tânără în 1973

Steven Tyler și Julia Misley, pe vremea aceea Holcomb, s-au cunoscut în 1973 la un concert Aerosmith din Oregon. Misley susține că legenda muzicii și-a folosit faima și statutul pentru a o „manipula, exploata și agresa sexual”.

Chiar dacă evenimentul s-a întâmplat cu mai bine de 50 de ani, Julia dorește să i se facă dreptate și a mărturisit că există multe celebrități care profită de succesul lor și scapă nepedepsite în acuzațiile de agresiune sexuală.

Ea a încercat să dea uitării tot ce s-a întâmplat, însă totul s-a schimbat în momentul în care Steven Tyler și-a publicat cartea în anul 2011, în care solistul a descris relația lor drept una „romantică”.

„Vreau ca această acțiune în justiție să expună o industrie care protejează celebritățile care sunt, de asemenea, abuzatoare, şi să tragă la răspundere o industrie care a exploatat şi a tolerat ani de zile să fiu exploatată la fel ca alte persoane naive şi vulnerabile”, a spus Julia Misley în plângerea făcută împotriva lui Steven Tyler.