Stiri mondene

Solistul Steven Tyler a fost internat la dezintoxicare! Trupa Aerosmith, nevoită să-și anuleze concertele: „Suntem devastați că am creat neplăceri”

Steven Tyler a fost internat la dezintoxicare
Steven Tyler a fost internat la dezintoxicare
Steven Tyler a fost nevoit să meargă de urgență la dezintoxicare.

Trupa Aerosmith şi-a amânat mai multe concertele din 2022, după ce solistul Steven Tyler a fost internat la dezintoxicare. Membrii trupei au scris un mesaj pe rețelele sociale, în care au explicat că Steven Tyler s-a înscris voluntar într-un program de tratament pentru a se concentra asupra sănătății și recuperării sale.

„După cum mulţi dintre voi ştiţi, iubitul nostru frate Steven a făcut eforturi în ceea ce priveşte abstinenţa sa timp de mulţi ani(...)

După o intervenţie chirurgicală la picior pentru a se pregăti pentru scenă şi necesitatea de a controla durerea în timpul procesului, a recidivat recent şi a intrat voluntar într-un program de tratament pentru a se concentra pe sănătatea şi recuperarea sa", a postat trupa pe rețelele sociale.

Steven Tyler a fost internat la dezintoxicare
Steven Tyler a fost internat la dezintoxicare

În același mesaj, trupa de rock și-a cerut scuze fanilor pentru neplăcerile cauzate. Aerosmith a promis rambursări pentru spectacolele anulate.

Citeste si: Puya, primele declarații după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan: „Adevărul se știe mai încolo”

Suntem devastați că am creat neplăceri atâtor dintre voi, în special fanilor noștri cei mai loiali, care parcurg adesea distanțe mari pentru a se bucura de spectacolele noastre”,  a mai adăugat trupa.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Aerosmith (@aerosmith)

Steven Tyler luptă de-o viaţă cu drogurile

Solistul a vorbit de mai multe ori, fără perdea și cât se poate de dezinvolt, despre lupta sa cu substanțele interzise. A început să experimenteze drogurile la mijlocul anilor 1960. De-a lungul anilor, problemele artistului de dependență s-au înrăutățit.

Steven Tyler a fost internat la dezintoxicare
Steven Tyler a fost internat la dezintoxicare

Citeste si: Magistrații au dat verdictul în dosarul lui George Burcea pentru că a condus sub influenţa substanţelor interzise: „Determinat de neînțelegeri conjugale”

Reamintim că Steven Tyler a intrat pentru prima dată într-un centru de detoxifiere în 1988, încurajat de colegii săi de trupă, care au insistat că are nevoie de ajutor.