Stiri mondene

Ștefan Ciuculescu, eliminat de la Survivor România! Faimosul a făcut primele declarații

Ștefan Ciuculescu, eliminat de la Survivior România! Faimosul a făcut primele declarații
Ștefan Ciuculescu a fost eliminat de la Survivor România, după ca a fost nominalizat de Zanni. Ce reacție a avut faimosul?!

În ediția de duminică seară, Ștefan Ciuculescu a fost eliminat din competiția fenomen „Survivor România”, după ce a fost nominalizat de colegul său, Zanni. Elena Marin, Ștefan Ciuculescu, Albert Oprea și Maria Chițu au intrat în cursa pentru votul publicului.  Fostul jucător al Rapidului a obținut cele mai puține voturi, fiind nevoit să părăsească Republica Domincană. Înainte de a pleca, faimosul a făcut și primele declarații, spunând că se aștepta la acest rezultat și nu a fost uimit de alegerea făcută de Zanni. Totodată, fostul concurent de la Survivor România regretă că nu a putut să meargă mai departe în competiție.

Ștefan Ciuculescu, eliminat de la Survivior România! Faimosul a făcut primele declarații

„Așa cum am spus în urma voturilor, mă așteptam. Îmi pare rău că părăsesc competiția acum că se apropie de final, dar toți avem o ață pe care trebuie să mergem, iar ața mea la Survivor s-a terminat aici, în această seară. Sincer vă spun că nu-mi pare rău că am intrat în această competiție, că am fost așa cum am fost cu bune și cu rele. Mă bucur că am avut ocazia să cunosc aceste șapte persoane, cu care chiar dacă am avut conflicte....este o vorbă: „ce se întâmplă în Las Vegas, rămâne în La Vegas”, iar pentru mine tot ce s-a întâmplat la Survivor, rămâne la Survivior. Este o onoare pentru că am luptat în Dominicană, mă bucur că am avut ocazia să fiu comentat de dvs. Le doresc celor șapte baftă și sunt bucuros că am avut ocazia să dorm cu voi în baracă și că am împărțit același camp. Elenuș, ce-mi doresc de la tine e să te văd în finală și mai lasă gloanțele să treacă pe lângă tine, nu te mai înfige în ele”,  a spus Ștefan Ciuculescu.

Zanni, favoritul publicului la Survivor România 2021

După ce săptămâna trecută Elena Marin a ieșit pe primul loc în topul telespectatorilor, în ediția de duminică seara. Zanni a ieșit favoritul publicului la Survivor România 2021. Din postura de preferat al publicului, faimosul îl propune în cursa spre eliminare pe Ștefan Ciuculescu. Înainte de a face nominalizarea, Zanni a ținut să precizeze că Ștefan Ciuculescu este unul dintre cei mai asumați concurenți.

Zanni, favoritul publicului de la Survivor România

„Am avut o mie de discuții constructive, mature și realiste. Cine a vrut să le accepte bine, cine nu, nu este problema mea. În momentul ăsta toată lumea îmi cunoaște părerile despre toți. Votul meu poate să meargă doar spre unul, nu pentru că nu-mi place de el, ci pentru că nu am alternativă. Sebi este o ultimă opțiune, nu o alternativă. Votul meu merge către Ștefan. Îmi e foarte drag, dar el este cel mai drept și asumat din orice punct de vedere de la Survivor. Ștefan are tot respectul meu”,  a spus Zanni.