Stiri mondene

Irisha, noi declarații despre bătaia dintre Zanni și Ștefan de la Survivor România: „Problemele cu Ștefan au început când...”

Irisha, noi declarații despre bătaia dintre Zanni și Ștefan de la Survivor România
Irisha, noi declarații despre bătaia dintre Zanni și Ștefan de la Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]
Irisha a făcut noi declarații despre conflictul care a zguduit competiția Survivor România, după ce ieri a vorbit în online despre asta.

Irisha, Faimoasa care s-a întors de curând de la Survivor România, a venit astăzi în platoul emisiunii Teo Show și a vorbit despre conflictul dintre Zanni și Ștefan. Fosta concurentă susține că la Ștefan au fost mai multe gânduri care s-au adunat pe parcursul competiției, dar abia atunci izbucnise. Mai mult, Irisha susține că toți cei implicați în conflict au partea lor de dreptate, așa cum se întâmplă la fiecare ceartă. 

Irisha, noi declarații despre bătaia dintre Zanni și Ștefan de la Survivor România
Irisha, noi declarații despre bătaia dintre Zanni și Ștefan de la Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

„Violența pentru mine este exclusă sub orice formă, doar că văzând lucrurile din interior empatizez și cu Ștefan și cu băieții. Toți au partea lor de dreptate. Problemele cu Ștefan au început când eu am empatizat cu Elena și și el a empatizat cu anumite situații. Eu sper din toată inima să-și regleze conturile pe cale verbală pentru că e urât. Cred că este loc de discuții și de aplanare a discuțiilor”, a spus Irisha la Teo Show. 

Irisha a mai vorbit și despre comentariile din online referitor la ce s-a întâmplat în emisiunea Survivor România și spune că din fața televizorului, clar lucrurile se văd altfel față de cum se văd din jungla din Dominicană.

„M-am uitat și pe internet și toată lumea spune că Ștefan nu are nici 2 luni și deja au ieșit nervii. Tensiunea și presiunea este foarte mare pentru că toată lumea simte că se apropie de final și toată lumea vrea să câștige. Când cineva stă și îți tocește așa. Așa a fost și la mine, nu mi s-a întâmplat la ei. Mi-e dor de ei chiar dacă fac lucrurile astea”, a mai spus Irisha. 

Irisha și-a caracterizat colegii de la Survivor România. Ce a spus despre Culiță Sterp?! 

Zanni: minte ascuțită 

Sebi: prietenul lui Zanni și un sportiv rapid 

Irisha, noi declarații despre bătaia dintre Zanni și Ștefan de la Survivor România
Irisha, noi declarații despre bătaia dintre Zanni și Ștefan de la Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

Cosmin: un bărbat foarte educat. El în general este imparțial, doar că ei formând o gașcă au format o prietenie mai deosebită 

Culiță: educație impecabilă. Rar am întâlnit o educație așa. Se pricepe la tot prin junglă. 

Elena: conținută. Ar avea multe de spus. Ne plimbam și îmi spunea: te rog să nu spui la nimeni 

Raluca: își urmărește cu exactitate scopul. Calculată în scop 

Ștefan: impulsiv, dar bun la suflet. Are un suflet foarte bun