Stiri mondene

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, apariție de senzație! Au cântat pentru prima oară împreună

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva
Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva
Ștefan Bănică a cântat pentru prima oară alături de soția sa, Lavinia Pîrva, Crăciunul, vine Crăciunul, iar apariția lor a fost una cu totul spectaculoasă.

În emisiunea specială pregătită de Ștefan Bănică „Acasă de Crăciun”, artistul a apărut alături de soția sa, Lavinia Pîrva și au cântat ultima piesă lansată de artist.

Fanii celor doi se întrebau când vor colabora pentru o piesă cei doi soți și iată că dorința li s-a îndeplinit chiar de Crăciun.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva
Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva

„Mi-ați scris, m-ați întrebat când apăreți împreună, când o să cântați împreună.

E, uite că se întâmplă chiar de Crăciun”, a spus Ștefan Bănică Jr despre interpretarea alături de Lavinia Pîrva.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, care îi scotea în evidență formele extrem de sexy, Lavinia Pîrva a cântat pentru prima dată alături de soțul ei, iar interpretarea a fost una de excepție. Ba mai mult, finalul a fost unul cât se poate de spectaculos. Cei doi le-au urat oamenilor de acasă „Crăciun Fericit”, iar Lavinia a încheiat cu un senzual „Te iubesc” pentru soțul ei. 

Ștefan Bănică nu a putut renunța la tradiția concertelor de Crăciun

Cu toate că anul acesa Ștefan Bănică nu a mai putut fi pe scenă așa cum era obișnuit, nu avea cum să lipsească concertul anual de Crăciun. Astfel că, artistul s-a gândit la o alternativă. A realizat un concert în regim de film cu momente din concertul de Crăciun de anul trecut.

Emisiunea a fost realizată sub forma unui film, într-un decor superb de Crăciun alături de Oana Sârbu, Emilia Popescu și fiul artistului, Radu Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva
Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva

„Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, și atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Așa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiției concertelor mele de Crăciun ”, a declarat Ștefan Bănică.