Stiri

Stâpâna unei feline, apel disperat către vecini: „Nu-i mai dați mâncare”

Pisica
Pisica [Sursa foto: Daily Mail]
Stăpâna unei feline a făcut un apel către vecinii ei care îi dădeau mâncare pisicii ori de câte ori o vedeau.

Stâpâna unei feline care s-a îngrășat peste măsură a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru vecinii ei. Sheena Wilson îi ruga pe vecini să nu-i mai dea de mâncare pentru că pisica este atât de grasă încât nici nu mai încape pe ușa ei specială de intrare în locuință. 

Iris, o felină extrem de frumoasă, nu reușește să slăbească din cauza vecinilor care îi cad mereu în plasă și îi dau de mâncare atunci când o văd

Sheena Wilson, o femeie care trăiește în Devon, Anglia, a încercat să-și pună animalul de companie care acum cântărește 7,5 kilograme la dietă, însă felina nu reușește să slăbească, întrucât primește mâncare de la vecini.

Sheena spune că Iris, pisica ei, se preface că este neglijată, astfel că îi păcălește pe oameni să-i dea câte ceva de mâncare. Astfel că stăpâna lui Iris a luat telefonul în mână și a scris un mesaj pe Facebook către vecinii ei. Sheena o desrie pe Iris ca fiind o divă căreia îi place să fie în centrul atenției.

„Este din ce în ce mai mare, a adăugat Sheena.- Nu o putem ține în interior, dar vă rugăm să nu-i mai dați mâncare. Dieta ei, după cum puteți vedea, nu merge prea bine”, a scris femeia pe rețelele de socializare.

Pisica
Pisica [Sursa foto: Daily Mail]

După ce pisica va mai pierde câteva kilograme, va fi supusă unei operații.

Animalele supraponderale, în special pisicile, la fel ca oamenii, sunt predispuse la probleme de sănătate inclusiv cele de inimă sau diabet.

„A negat că a urmat o dietă de ceva timp și continuă să implore pentru delicatese. După cum puteți vedea, nu îi pasă, dar ne-ar plăcea să o avem cu noi cât mai mult timp”, a mai adăugat stăpâna pisicii, potrivit Daily Mail

O pisică medie cântărește în medie aproximativ 3,5 kg- deși se știe că Blues-ul britanic este gros și masculii pot cântări până la 5 kg.