Stiri

Spotify, o nouă actualizare în ajutorul celor ce își pun muzică la volan

Spotify, o nouă actualizare în ajutorul celor ce își pun muzică la volan
Spotify, o nouă actualizare în ajutorul celor ce își pun muzică la volan [Sursa foto: PixaBay]
Oficialii Spotify aduc o îmbunătățire utilizatorilor ce își pun muzică la volan. Ce vei putea face cu noua actualizare?!

Spotify este una dintre cele mai importante platforme de streaming de pe mapamond, dar pentru că mulți o folosesc pentru a-și asculta podcasturile sau piesele preferate, o nouă actualizare îți va face prezența semnificativ mai ușoară. Cei de la Spotify au decis să includă Collaborative Playlists, fiind cea mai nouă adiție a serviciului tău de streaming audio, ce te va ajuta să-ți creezi liste de redare alături de alți utilizatori de pe Spotify. 

Spotify, o nouă actualizare în ajutorul celor ce își pun muzică la volan
Spotify, o nouă actualizare în ajutorul celor ce își pun muzică la volan[Sursa foto: PixaBay]

Dacă până acum utilizatorii au fost nevoiți să-și împartă telefonul cu mai mulți, iar dacă acesta se afla la încărcat, operațiunea devenea mult mai dificilă. Oficialii au venit în ajutorarea persoanelor ce-și împart playlistul cu alți utilizatori. Prin intermediul actualizării, acum utilizatorii pot să adauge piesele preferate pentru a fi ascultate și de către prieteni.

Mai mult, dacă ești un artist cu mai multe piese lansate pe Spotify, poți să decizi cine și când are acces la playlistul la care lucrezi.

Din primele informații, sistemul urmează să ajungă pe Spotify începând cu săptămâna viitoare.

Citeste si: Veste bună pentru utilizatorii Spotify! Platforma introduce una dintre funcţiile cel mai des solicitate

De asemenea, platforma de streaming le va da acces utilizatorilor să-și creeze propriile playlisturi unde vor putea invita sau scoate anumiți useri din programul de colaborare. În plus, vei putea să-ți setezi playlisturile pe privat, așa că nimeni nu le va putea asculta, vei putea căuta sau vei putea vedea mixurile persoanelor cărora le-ai dat acces și, în orice moment, vei putea să adaugi persoane sau să

le restricționezi accesul celor ce lucrează la acel playlist.

Spotify, o nouă actualizare în ajutorul celor ce își pun muzică la volan
Spotify, o nouă actualizare în ajutorul celor ce își pun muzică la volan[Sursa foto: PixaBay]

Spotify își închide biroul din Rusia ca răspuns la atacul din Ucraina

Reamintim că aproape o sută de mărci și companii globale părăsesc piața rusă din cauza invaziei din Ucraina! Printre companiile care au reacționat la invadarea Ucrainei se numără și  Spotify, care îşi închide birourile din Rusia.

Citeste si: Spotify testează un nou tip de abonament ”Spotify Plus”

„Prioritatea noastră numărul 1 din ultima săptămână a fost siguranţă angajaţilor noştri şi să ne asigurăm că Spotify continuă să fie o sursă importantă de ştiri globale şi regionale într-o perioadă când accesul la informaţie este mai important ca oricând.  Credem că este de o importanţă critică să ţinem serviciul nostru operaţional în Rusia pentru a permite fluxul global de informaţie”, declarația unui purtător de cuvânt Spotify.

Citește continuarea aici!