Stiri

„Spider-Man: No Way Home”, primul film cu cele mai mari încasări în box office-ul american

„Spider-Man: No Way Home”, primul film cu cele mai mari încasări în box office-ul american
„Spider-Man: No Way Home”, primul film cu cele mai mari încasări în box office-ul american [Sursa foto: Captură YouTube]
Filmul „Spider-Man: No Way Home”, al treilea cu Tom Holland în rol principal, a devenit producţia Sony cu cele mai mari încasări în box office-ul american.

„Spider-Man: No Way Home" a devenit primul film din epoca pandemiei care a depășit pragul de 1 miliard de dolari în box office-ul global. Potrivit The Hollywood Reporter, lungmetrajul a generat încasări de 19,7 milioane de dolari în Ajunul Crăciunului, aducând totalul american la 405,5 milioane de dolari şi devenind titlul Sony cu cele mai mari încasări din toate timpurile în SUA. Totodată, Spider-Man: No Way Home ” s-a bucurat de succes și în alte țări importante ale lumii.

Spre exemplu, în Franța a generat vânzări de 17,8 milioane de dolari, în Rusia, 17,4 milioane de dolari, iar în Marea Britanie, 41,4 milioane de dolari. 

„Spider-Man: No Way Home”, primul film  cu cele mai mari încasări în box office-ul american
„Spider-Man: No Way Home”, primul film cu cele mai mari încasări în box office-ul american[Sursa foto: Captură YouTube]

Producția celor de la Sony a depășit borna într-un interval aproape record de 12 zile, la egalitate cu „Star Wars: The Force Awakens" din 2015, al treilea cel mai rapid film care a atins pragul de un miliard de dolari. Doar "Avengers: Infinity War" și "Avengers: Endgame" au fost mai rapide, în 11 și, respectiv, cinci zile.

Trailer- „Spider-Man: No Way Home"