Stiri

Spice Girls s-ar reuni in cadrul evenimentului dedicat incoronarii Regelui Charles! Reactia fanilor nu a intarziat sa apara

regele charles
Spice Girls s-ar putea reuni la încoronarea Regelui Charles  [Sursa foto: Twitter ]
Trupa Spice Girls, reuniune în cadrul evenimentului dedicat încoronării Regelui Charles.

Trupa Spice Girls nu se reunește pentru oricine, dar există șanse mari să facă acest pas pentru Regele Charles. Daily Mail a raportat că toate cele cinci membre din Spice Girls, inclusiv Victoria Beckham, ar putea cânta din nou împreună în timpul încoronării Regelui, în luna mai.

Spice Girls ar putea apărea pe scenă în cadrul unui concert regal, care va avea loc în timpul unei sărbători de trei zile în onoarea Regelui, între 6 și 8 mai.

În perioada de vârf a faimei lor, cele cinci membre ale trupei s-au întâlnit cu Charles de multe ori, mai ales în 1997, când Geri Halliwell și Mel Brown l-au sărutat pe prinț pe obraz, iar fotografiile au făcut înconjurul lumii.

Citește și: A fost dezvăluită averea enormă a Reginei Camilla Parker și a Regelui Charles al III-lea

Potrivit The Sun, datorită legături de lungă durată, organizatorii regali au fost „super dornici” ca grupul să participe la festivități.

Dacă spectacolul va avea loc, ar fi prima dată când Spice Girls vor cânta în formula completă de la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice din 2012 de la Londra. Spice Girls s-au reunit în 2019 pentru turneul Spice World, dar au fost prezente doar patru dintre ele, fără implicarea Victoria Beckham.

„Organizatorii regali sunt extrem de dornici să asigure cea mai mare trupă de fete din Marea Britanie, iar Spice Girls se gândesc serios la o revenire pe scenă ca cinci piese pentru un astfel de eveniment istoric.

Cu siguranță, realitatea este că Încoronarea este la fel de specială ca Jocurile Olimpice- o sărbătoare unică și o performanță unică”, a declarat o sursă pentru The Sun.

regele charles
Regele Charles va fi încoronat în luna mai [Sursa foto: Captura Video]

Motivul pentru care Victoria Bechkam nu a mai cântat cu trupa Spice Girls

Fanii au fost extrem de dezamăgiți când au aflat că Victoria Bechkam a refuzat să participe alături de fostele ei colege de trupă la turneul de reuniune al trupei Spice Girls. Ea a mărturisit de mai multe ori că prioritățile ei sunt familia și afacerile.

„Am preferat să mă concentrez pe familie și pe afacerea mea. Am 45 de ani și sunt foarte fericită că sunt femeia care sunt... Nu încerc să mă schimb, vreau să fiu cea mai bună versiune a mea. După ce am făcut 40 de ani, nu eram așa încrezătoare. Am învățat să îmi ascult sentimentele și instinctul”, a declarat Victoria Beckham.