Stiri

Victoria Bechkam, luata prin surprindere de decizia fiului si a nurorii sale de a se muta in aceeasi casa cu Selena Gomez

selena gomez
Victoria Bechkam nu susține prietenia dintre fiul ei și Selena Gomez  [Sursa foto: Instagram ]
Victoria Bechkam se îngrijorează pentru fiul ei, Brooklyn, și nora ei, Nicola Peltz. Cei doi au luat o decizie neașteptată!

Victoria Bechkam a fost luată prin surprindere de decizia fiului său și a norei sale de a se muta cu Selena Gomez. Brooklyn Beckham, Nicola Peltz și Selena Gomez au fost văzuți tot mai des împreună, în special pe rețelele de socializare, iar prietenia lor pare din ce în ce mai apropiată, motiv pentru care au decis să și locuiască împreună.

Citește și: Cum le-a răspuns Selena Gomez celor care i-au criticat formele pe covrul roșu la Golden Globes

Vestea nu a fost primită cu ochi buni de mama lui Brooklyn Beckham. Creatoarea de modă este îngrijorată pentru cuplul proaspăt căsătorit, deoarece crede că aceste aranjamente nu sunt „ideale” pentru ei, mai ales că Selena Gomez are „o istorie de certuri cu oamenii din viața ei”. Despre artista internațională s-a scris de multe ori că a avut diferiți prieteni care au intrat și au venit în viața ei în mod neașteptat.

În ultima perioadă, Selena Gomez, Nicola Peltz și Brooklyn Beckham au fost de nedespărțit. 

selena gomez
Brooklyn Beckham, alături de soția lui, Nicola Peltz, și Selena Gomez [Sursa foto: Instagram]

O persoană apropiată Victoriei Beckham a declarat pentru Closer Magazine că vedeta a fost „șocată” când a auzit că Brooklyn și Nicola locuiau cu Selena Gomez, în casa ei.

„Și având în vedere tensiunea deja între ea și Nicola, Vic a fost, de asemenea, preocupată de faptul că lucrurile devin și mai tensionate de apariția Selenei”, a mai spus sursa.

selena gomez
Selena Gomez, alături de Nicola Peltz [Sursa foto: Instagram]

Victoria Beckham se teme că relația cu fiul ei se va răci

Victoria Beckham se teme că problemele ei cu Brooklyn s-ar multiplica dacă el va locui în continuarea în casa Selenei. Cu toate acestea, sursa susține că Brooklyn a jutat-o pe mama lui să își stăpânească temerile, după ce i-a spus mamei lui că relația lor nu se va strica niciodată.

„Brooklyn înțelege îngrijorarea mamei sale față de situația lor de viață, dar a insistat că a fost doar temporară, ceea ce a ajutat-o ​​să-i atenueze preocupările. El a sunat-o constant pe Facetime și a trimis mesaje familiei de Crăciun. El a trimis cadouri și i-a văzut pe toți deschizându-le și promițând că va petrece următorul sezon al sărbătorilor cu ei”, a mai spus sursa.