Stiri

Speak, șocat de povestea de viață a unui adolescent: „Eu nu am un tată normal, sunt făcut cu bunicul meu!”

Night Speak - Speak
Night Speak - Speak [Sursa foto: Captură YouTube]
Speak a lansat „Night Speak”, o emisiune în care scoate la iveală povești de viață, iar una dintre ele este de-a dreptul cutremurătoare.

Speak a lansat un nou format de emisiune pe YouTube în care oameni care își dau acordul în scris acceptă să vorbească despre anumite probleme sau traume.

Night Speak - Speak
Night Speak - Speak[Sursa foto: Captură YouTube]

Speak a povestit în incipientul emisiunii că a ales să realizeze acest format după ce mulți internauți au ales să-o scrie pentru a-i cere un sfat. Astfel, cei care vor să-și facă auzită povestea și să primească un sfat sau o vorbă bună de la Speak, sună și aleg să povestească lumii întregi.


Prima poveste expusă a fost unei fete de 16 ani al cărui iubit nu credea în prietenia dintre un băiat și o fată, însă cea de-a doua poveste este de-a dreptul cutremurătoare.

Ionuț, un băiat de 18 ani, are o poveste de viață emoționantă. Cum a ajuns să plece din sânul familiei adoptive la mama naturală care oricum nu l-a vrut 

Prin intermediul telefonului a intrat în emisiune Ionuț, un băiat de 18 ani care a ales să povestească episoade marcante din copilăria sa.

Băiatul a fost spre adopție de către mama sa, a fost adoptat până la vârsta de șase ani, iar la șase ani, mama lui naturală s-a întors spunând că îl vrea înapoi. A făcut toate demersurile pentru a-l putea lua din sânul familiei adoptive, iar ce a urmat este cu adevărat un coșmar.

„A venit aici unde stau eu și a spus că ar dori să mă ia înapoi.

Mama mea adoptivă a spus: `poţi să vii să-l vezi, poți să-i dăruiești ceva, dar nu-l lua pentru că s-a obișnuit`. M-a luat într-un final și am stat o lună la familia mea naturală. Într-o lună de zile am trăit cele mai groaznice întâmplări: nu mă așteptam ca mama mea naturală să mă ardă pe picioare cu fierul de călcat, am fost bătut cu vătraiul de la sobă, am fost pus să alerg iarna prin zăpadă, am avut părul smuls, mâinile dislocate”, a povestit Ionuț.

Ionuț a continuat povestea spunând că la o lună de când a fost luat din casa familiei adoptive, mama sa naturală a sunat-o pe cea adoptivă și i-a spus că dacă nu vine să-l ia se împușcă și pe ea, dar și pe copil.

Încercând să afle care au fsost motivele pentru care mama lui Ionuț a ales să se comporte așa cu propriul copil, Speak a aflat un adevăr șocant.

„Poate a făcut toate chestiile astea pentru că (îmi este foarte greu să spun) eu nu am un tată normal. Eu sunt făcut cu bunicul meu. Nu știu ce a fost, crede-mă. Niciodată nu am știut. Dar cred că toate chestiile au fost ca o răzbunare pentru ce s-a întâmplat”, a spus Ionuț.

Ionuț a mai spus că pentru a trece peste toate traumele din copilărie nu a avut nevoie de un psiholog, ci a avut nevoie de prieteni foarte buni, familia și Dumnezeu. Și cu toate că povestea de viață a lui Ionuț este cu adevărat tragică, el este un om pozitiv și le recomandă tuturor să zâmbească indiferent de situație.

„Trebuie să lupți pentru ceea ce viața îți va oferi. Trebuie să treci prin unele chestii ca să vezi că viața îți va oferi și mai puțin bine, dar și extrem de bine”, a conchis Ionuț.