Stiri mondene

Speak se testează săptămânal! Dezvăluirea făcută în această dimineață: „Iar voi acum o să întrebați: `dar de ce ești de disperat`”?

Speak și Vlad Drăgulin
Speak a dezvăluit în această dimineață că este obligat să se testeze pentru coronavirus săptămânal, dacă nu, chiar de două ori pe săptămână.

Speak este co-prezentatorul Ginei Pistol la celebra emisiune culinară și mai are o nouă emisiune alături de Vlad Drăgulin, unde comentează diverse videoclipuri din social media.

Speak și Vlad Drăgulin

Pentru că intră în contact cu foarte mulți oameni și pentru a preveni din timp infectarea cu COVID-19, toți cei care participă la filmările celor două emisiuni sunt testați săptămânal, dacă nu, chiar de două săptămâni. Speak spune că nu se simte în largul lui să facă aceste teste, dar nu are încotro. 

Speak

„M-am uitat la știri. Nu sunt mulțumit deloc. Am văzut că s-au făcut 30.000 de teste și rata de infectare e de 30%. Super! Eu acum mă duc să-mi fac test. Nu am băut cafea. Șoarecul mă ceartă mereu: `că de ce tot te uiți la știri?`, `Lasă-mă să văd ce se întâmplă în țara asta`. Nu sunt mulțumit deloc de ceea ce se întâmplă. M-am săturat și de testele astea. Îmi fac câte un test pe săptămână sau câte două. Iar voi acum o să întrebați dar de ce ești de disperat, de ce îți faci atât de multe teste. Nu-mi fac pentru că vreau, ci pentru că sunt obligat. La emisiune acolo oamenii au foarte mare grijă de noi și de concurenți. Îmi bagă bețele alea în nas și în gât. Acum mă duc să mă testez după care încep filmările”, a spus Speak. 

În plus, artistul declară că este supus unor reguli extrem de stricte în contextul pandemiei. 

„Și acuma trebuie să ne supunem și regulilor, de când a început emisiunea. Pe platou e militărie. Nu ai voie acolo, nu ai voie acolo, nu ai voie fără mască. Până acum e bine, deci dacă se repsectă regulile nu se întâmplă nimic. Sperăm că o să fie bine până la finalul filmărilor”, a mai spus Speak pe Instastory.

Speak, mesaj pentru reponsabilii tragediei din Piatra Neamț 

Speak este la curent cu tot ce se întâmplă în țară și în lume, motiv pentru care comentează uneori cele mai fierbinți subiecte. Astfel că, în această dimineață, artistul a ținut să le transmită un mesaj celor responsabili de tragedia din Piatra Neamț în care zece oameni au ars de vii. Speak a preferat să ofteze lung, după care să păstreze câteva clipe de tăcere, apoi a spus că se abține, semn că este extrem de dezamăgit de ce s-a întâmplat. 

Speak

„Iar pentru responsabilitii tragediei de la Piatra Neamț... mă abțin”, a declarat artistul.