Stiri mondene

Speak și Ștefania s-au fotografiat cu noaptea-n cap pe Instagram, însă fanii i-au taxat! „S-a trezit machiată?”

Speak și Ștefania
Speak și Ștefania [Sursa foto: Instagram]
Speak și Ștefania s-au trezit dis-de-dimineață și s-au postat pe Instagram, însă fanii nu s-au putut abține de la comentarii.

Speak și Ștefania formează un cuplu de mai bine de trei ani și au trecut împreună atât prin rele cât și prin rele. Cei doi au participiat împreună la competiție de rezistențîă din Asia, acolo unde și-au și unit destinele în fața a milioane de spectatori. 

Ștefania, machiată încă de dimineață? 

Speak și Ștefania sunt extrem de iubiți de publicul larg, motiv pentru care sunt și activi în mediul online și vorbesc cu fanii lor arât pe Instagram cât și pe Facebook.

 Speak și Ștefania
Speak și Ștefania[Sursa foto: Instagram]

În această dimineață Speak a postat o fotografie cu Ștefania și încerca să o laude pentru cât este de matinală, însă fanii au fost vigilenți și au observat imediat că Ștefania era machiată.

„S-a trezit soarecu la ora asta! 😱❤️ Prima oara am crezut ca a cazut din pat... NEATAAA!!! Sa trecem cu bine si peste saptamana asta! 🙏🏻”, este descrierea scrisă de Speak la fotografia cu iubita sa.

 Speak și Ștefania
Speak și Ștefania[Sursa foto: Instagram]

Printre comentariile frumoase ale fanilor, au fost și câteva care atrăgeau atenția asupra faptul că din fotografie părea că Ștefania este machiată încă de la primele ore ale dimineții.

„Ea s-a trezit machiata sau cum?”, „😂 Ea se trezeste direct machiata???”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Nu știm încă dacă fotografia a fost făcută într-un alt moment al zilei și postată în această dimineață sau dacă nu cumva „machiajul” a survenit în urma unui filtru aplicat fotografiei.