Stiri mondene

Soția lui Sebastian Chitoșcă, decizie neașteptată după despărțire! Ce au observat internauții pe contul său de Instagram

Soția lui Sebastian Chitoșcă, decizie neașteptată după despărțire
Soția lui Sebastian Chitoșcă, decizie neașteptată după despărțire [Sursa foto: Instagram]
Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, a făcut un gest neașteptat pe rețelele sociale. Uite despre ce este vorba!

Sebastian Chitoșcă de la „Survivor România” a uimit pe toată lumea când a anunțat că a fost părăsit de soția sa, Alexandra. După ce fostul fotbalist și-a anunțat susținătorii din mediul online că pentru o perioadă de timp nu va mai fi activ pe rețele sociale, la scurt timp, soția sa a decis să facă același lucru, motiv pentru care și-a închis toate conturile. În urmă cu ceva timp, Alexandra a revenit în mediul online, fiind foarte activă pe pagina sa de Instagram.

Spre surprinderea tuturor, soția lui Sebastian Chitoșcă a făcut o serie de schimbări. Mai exact, Alexandra a șters toate pozele cu fostul concurent de la ”Survivor România”. Mai mult, internauții au observat un detaliu de-a dreptul uluitor, se pare că tânăra și-a schimbat numele de familie. Dacă înainte apărea cu numele de Alexandra Chitoșcă, acum apare ca fiind Alexandra Tudor.

Soția lui Sebastian Chitoșcă, decizie neașteptată după despărțire
Soția lui Sebastian Chitoșcă, decizie neașteptată după despărțire[Sursa foto: Instagram]

Soția lui Sebastian Chitoșcă a cerut un ordin de protecție împotriva lui pentru 6 luni. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?!

Sebastian Chitoșcă și Alexandra erau căsătoriți de 7 ani, însă soția lui a decis să divorțeze. Deși a încercat să o roage să-l ierte și să-i mai dea o șansă, tânăra nu a cedat insistențelor lui. Mai mult, soția fostului concurent de la ”Survivor România” a cerut un ordin de protecție împotriva lui pentru 6 luni. Invitat în platoul Teo Show, Sebastian Chitoșcă a făcut noi declarații despre despărțirea de soția sa. 

„Am zis că eu nu mă duc să mă țigănesc prin tribunale în Germania. Îmi face și mie un bine că nu mai stau lângă o femeie care nu mai simte nimic pentru mine. E de apreciat ca nu m-a înșelat 7 ani de zile. Nu m-am putut abține să nu-i mai dau mesaje, le citea și închidea telefonul și de 5 zile n-am mai scris absolut nimic. M-am obișnuit cu ideea. Prietenii mi-au spus că poate fi mai bine pentru amândoi. Ea a continuat demersurile pentru a se asigura că nu o să mai dea ochii cu mine niciodată. Îi este și rușine să mai vorbească cu mine. Nu a fost doar din cauza ei, au fost influențe. Ea nici nu știe limba, a fost dusă acolo de oameni care știu ce-au de făcut. Am primit o foaie ieri, că am fost înlăturat de la apartament și 6 luni de zile nu am voie nici la 20 de metri să fiu lângă această femeie, dacă o să mă apropii de ea am de făcut închisoare 6 luni sau amendă 250 de mii de euro”, a declarat Sebastian Chitoșcă la Teo Show. Citește continurea aici.