Stiri mondene

Sebastian Chitoșcă, infectat cu COVID-19?! Primele declarații ale fostului concurent de la ”Survivor România”: ”Promit că o să fiu mai atent...”

Sebastian Chitoșcă, infectat cu COVID-19?! Primele declarații ale fostului concurent de la ”Survivor România”: ”Promit că o să fiu mai atent...”
Sebastian Chitoșcă, fostul concurent de la ”Survivor România”, le-a dezvăluit fanilor din mediul online adevărul despre postarea de pe Instagram, legată de coronavirus. Iată care este starea sa de sănătate!

În această dimineață, Sebastian Chitoșcă i-a alarmat pe fani, postând pe pagina sa de Instagram ”Covid este prezent”. La scurt timp, au apărut numeroase mesaje din partea internauților îngrijorați pentru starea sa de sănătate. Ulterior, fostul concurent de la ”Survivor România” a decis să șteargă mesajul din mediul online. 

”Multă sănătate își doresc si nu pot sp cred cp treci prin asta noi comunitatea ta te iubim❤️/ 😢 Sănătate multă, Sebi! Cum s-a întâmplat?/ Multă sănătate Sebi!!👏/ Multă sănătate Sebi! Ia o ca pe un traseu Survivor! Lupta cu toată puterea ta si ia asta că de la Dumnezeu

...stând tu cu tine și meditând la tot! Roagă-te, plângi, urlă, taci și ascultă dacă trebuie! Dumnezeu nu greșește niciodată! Să știi că iuțeală, răutatea și nervozitate acoperă cele mai bune laturi ale unui caracter! Doamne ajută !”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Sebastian Chitoșcă, adevărul după ce a dat de înțeles că a ieșit pozitiv cu COVID-19

După ce au apărut speculații potrivit cărora acesta ar avea COVID-19, Sebastian Chitoșcă a revenit cu noi declarații, spunând că nu este infectat cu coronavirus, mai mult, acesta a ținut să precizeze că va fi atent la ce anume postează de acum în colo pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 𝐒𝐞𝐛𝐚𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐂𝐡𝐢𝐭𝐨𝐬𝐜𝐚 (@chitoscaofficial)

„Trebuie să fiu atent la ce pun pe Instagram. Mă sună de la toate ziarele și mă întreabă dacă am Covid. Nu am Covid, fraților. Sunt bine și sănătos. Promit că o să fiu mai atent cu ce pun pe Instagram” a spus Sebastian Chitoșcă.