Stiri mondene

Pepe divorțează de Raluca Pastramă după opt ani de căsnicie: „Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii”

Pepe divorțează de Raluca Pastramă
Pepe divorțează de Raluca Pastramă [Sursa foto: Captură YouTube]
Pepe a anunțat aseară prin intermediul unui vlog că el și soția sa, Raluca Pastramă, nu vor mai merge pe același drum.

După mai multe discuții și încercări de împăcare, Pepe și Raluca Pastramă, își spun adio după ani de relație. Artistul a postat pe canalul său de Youtube un video în care a vorbit deschis despre despărțirea sa, tocmai pentru a nu apărea alte speculații sau „motive” care au dus la ruptura dintre ei. Artistul a ținut să precizeze că el și soția sa știu cel mai bine ce a fost între ei doi. 

„Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine.

Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.
Sper din suflet să respectați decizia noastră pentru că noi știm cel mai bine ce e în familia noastră, cât de frums a fost, cât de încercată a fost”
, a spus Pepe. 

Pepe și Raluca Pastramă vor divorța la notar

Pepe a mai declarat că nu este vorba de niciun proces la mijloc, și pentru că despărțirea a fost de comun acord, el și fosta lui soție vor divorța la notar. De altfel, artistul a și motivat anunțul său spunând că începuse să primească mesaje atât de la prieteni cât și de la fani, cu privire la relația cu fosta sa soție. Astfel, artistul a vrut să înlăture orice fel de suspiciune. 

„Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca”, a relatat Pepe pe canalul său de Youtube.