Stiri mondene

Sorin, noi declaraţii despre Survivor România. Cum s-a înscris în competiția de la Kanal D?

Sorin, noi declaraţii despre Survivor România. Cum s-a înscris în competiția de la Kanal D?
Războinicul Sorin a ajuns sâmbătă seara în România, iar astăzi a oferit primele declarații la Teo Show. Ce spune despre experiența din junglă?

Sorin de la Războinici a ajuns acasă în România după patru luni pe care le-a petrecut în jungla din Republica Dominicană. Războinicul a spus că a devenit unul cu jungla la un moment dat și chiar simte că o parte din el a rămas acolo, dar din păcate, probelemele de sănătate și-au spus cuvântul. Cu toate că încă spera într-o minune, rezultatele analizelor pe care le-a făcut nu au fost așa cum se aștepta și cel mai probabil va fi nevoit să se opereze la genunchi. 

„Aşteptând acel RMN a început să-mi mai treacă din durere și am zis că voi intra pe traseu. Voi merge la o clinică și să vedem dacă e vorba de recuperare sau de operație, dar din ce am înțeles e vorba de operație mai mult ca sigur”, a spus Sorin la Teo Show

Cum a luat Sorin decizia de a se înscrie la Survivor România?!

„Eram în pat, mă uitam la Kanal D și mi-a apărut o reclamă cu casting-ul la Survivor. În perioada aia eram certat cu Laura și am zis că plec. Nu m-am înscris pentru partea sportivă, ci pentru psihic. Din punctul meu de vedere am dus-o foarte bine. M-am bucurat de fiecare experiență în parte, nu m-a interesat finala să câștig banii”, a mai spus Războinicul Sorin. 

Sorin, noi declaraţii despre Survivor România. Cum s-a înscris în competiția de la Kanal D?

În ceea ce privește hate-ul de pe rețelele de socializare, Sorin spune că a fost afectat în primă fază, dar a remarcat că are și foarte mulți fani, ceea ce i-a redat încrederea. Chiar în timp ce era în Franța, în drumul spre România, s-a întâlnit cu o fană care l-a făcut să conștientizeze că este apreciat acasă. 

„Mi-am luat hate pentru că am fost corect, am fost prea tranșant și pe unii i-a deranjat asta. Pentru mine nu a fost un conflict, eu nu port ură. Am fost acuzat de ft multe lucruri, doar că eram într-o competiție și ne puteam apăra, se putea apăra și el, dar nu a făcut-o. Sunt foarte multe detalii pe care nu le pot da. Am încercat să fiu eu. Am rămas surpins când am avut escală în Franță și era o fată acolo, Cristina și a strigat la mine și mi-a zis: te-am susținut foarte mult, am luat-o în brațe și mi-amschimbat foafrte mult starea pentru că văzusem niște mesaje”, a mai povestit Războinicul Sorin în emisiunea Teo Show.