Stiri

Dimineața Nebună. Un bărbat de 53 de ani din Suceava a fost prins beat la volan de oamenii legii. Audio

Dimineața Nebună. Un bărbat de 53 de ani din Suceava a fost prins beat la volan de oamenii legii. Audio
Dimineața Nebună [Sursa foto: PixaBay]
Un bărbat de 53 de ani a fost pus să sufle în etilotest după ce a depășit pe linia continuă un echipaj al poliției.

Polițiștii suceveni au prins un bărbat de 53 de ani beat la volan după ce acesta i-a depășit pe linia continuă. 

Citeste si: Premi-vara cutreieră țara! Gabriel din Mureș ne-a luat cei 200 de lei! Înscrie-te și tu la concurs. VIDEO

Mishu și Cosmin despre bărbatul care a depășit echipajul de poliție: „O fi vrut omul să testeze vigilența aparatului radar”

Echipajul de la Serviciul de Poliție Rutieră Suceava care acționa în control trafic sâmbătă seară pe E 85, la Dărmănești, a fost depășit de un Renault chiar pe linia continuă. Astfel, oamenii legii au plecat în urmărirea șoferului și nu mare le-a fost mirarea să afle că bărbatul în vârstă de 53 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii l-au pus să sufle în etilotest, însă aparatul a dat eroare de mai multe ori, așa că omul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe de sânge.

Pentru că avea o alcolemie mare în sânge, oamenii legii i-au deschis dosar penal pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului.

Pentru depășirea pe linia continuă și pentru limita de viteză depășită, bărbatul a încasat amenzi cu o valoare de peste 2.000 de lei. Concomitent, s-a dispus măsura reținerii permisului de conducere pentru depășirea limitei de viteză cu mai mult de 50 de kilometri la oră, respectiv neoprirea la semnalul polițistului, notează Monitorul de Suceava .  

Despre bărbatul beat care a comis mai multe infracțiuni au discutat și Mishu și Cosmin în Dimineața Nebună. Dacă nu ai fost pe frecvențe în dimineața aceasta, poți asculta momentul iar aici.