Stiri

Snapchat, competitor pentru platforma Zoom! Aplicația introduce o versiune web de mesagerie foto Snapchat

Snapchat, competitor pentru platforma Zoom!
Snapchat [Sursa foto: PixaBay]
SnapChat introduce o versiune web a aplicaţiei sale de mesagerie foto Snapchat. Avem detalii în articol!

Odată cu lansarea versiunii web, Snapchat devine cel mai mare competitor pentru platforma Zoom. Conform companiei funcţia va fi exclusivă pentru abonaţii Snapchat+, începând cu 18 iulie, şi va începe cu abonaţii din Statele Unite, Regatul Unit, Canada, Australia şi Noua Zeelandă.

Spre deosebire de multe alte platforme sociale, Snapchat a fost disponibil doar pe mobil încă de la lansarea sa în urmă cu peste un deceniu.

Însă luni, compania a lansat o versiune web a popularei aplicații de mesagerie. Scopul este de a le oferi utilizatorilor libertatea de a trece de la telefon la computer, în timp ce își continuă conversațiile pe platformă. 

Snap introduce o versiune web a aplicaţiei sale de mesagerie foto Snapchat.
Snap introduce o versiune web a aplicaţiei sale de mesagerie foto Snapchat.[Sursa foto: PixaBay]

Snapchat pentru web va include funcţii precum reacţiile la chat şi răspunsul la chat, împreună cu Lenses, care vor fi lansate în curând” a adăugat compania.

Citeste si: Veste bună pentru utilizatorii Snapchat! HBO Max difuzează episoade întregi ale unor seriale originale

La fel ca în cazul aplicației, versiunea web a Snapchat se deschide direct la camera foto pentru a-i încuraja pe utilizatori să trimită fotografii prietenilor. Într-o bară laterală, utilizatorii vor vedea o listă cu conversațiile recente ale prietenilor lor, de unde pot deschide instantanee sau pot începe un chat.

Snapchat, competitor pentru platforma Zoom!
Snapchat, competitor pentru platforma Zoom![Sursa foto: PixaBay]

Snap a lansat versiunea Snapchat+

Luna trecută, Snap a lansat Snapchat+, o versiune plătită a aplicaţiei, în Statele Unite, şi alte câteva pieţe, la preţul de 3,99 dolari pe lună, într-un pas important faţă de un model de venituri dependent în principal de publicitate.

Citeste si: Veste bună pentru utilizatorii Spotify! Platforma introduce una dintre funcţiile cel mai des solicitate

Snap introduce o versiune web a aplicaţiei sale de mesagerie foto Snapchat.
Snapchat[Sursa foto: PixaBay]

Abonații Snapchat+  vor obține mai întâi acces la noua aplicație web, dar în cele din urmă, va fi disponibilă pentru toți utilizatorii. Deocamdată va accepta mesageria și apelurile video, deși compania intenționează să adauge suport pentru lentilele sale de realitate augmentată și capacitatea de a trimite în curând fotografii și clipuri video.