Stiri mondene

Smiley şi Gina Pistol vor lansa o melodie împreună?! Anunțul făcut de artist: „Cine știe ce ne rezervă viața”

Smiley şi Gina Pistol vor lansa o melodie împreună?!
Smiley nu spune „nu” unei melodii în colaborare... chiar cu iubita sa, Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară și în curând vor deveni și părinții unei fetițe. Cu toate că viața de părinți le va ocupa mare parte din timp, asta nu înseamnă că planurile care vizează muzica vor fi puse într-un sertar și se vor uita. Smile și-a suprins de curând fanii cu o declarație neașteptată în ceea ce privește lansarea unei melodii alături de Gina Pistol.

Artisul spune că Gina Pistol are ureche muzicală și nu exclude ca în viitor cei doi să lanseze o melodie împreună. În plus, Gina Pistol a urmat cursuri de canto, deci nu este străină de industria muzicală. 

Smiley şi Gina Pistol vor lansa o melodie împreună?!

„Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi”, a declarat Smiley pentru click.ro.

Smiley și Gina Pistol, video viral pe rețelele de socializare 

Dar până când cei doi viitori părinți vor lansa o melodie împreună, Smiley și Gina Pistol au postat un video viral pe rețelele de socializare în aceste momente. Videoclipul nu are nevoie de foarte multe descrieri, așa că vă lăsăm să-l urmăriți. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)