Stiri mondene

Smiley și Gina Pistol au angajat o bonă pentru micuța Josephine: „Ne înțelegem bine cu ea! Vine în timpul zilei”. Cei doi vor avea un program încărcat

Smiley și Gina Pistol au angajat o bonă pentru micuța Josephine
Smiley și Gina Pistol au angajat o bonă pentru micuța Josephine [Sursa foto: Facebook]
Gina Pistol și Smiley au apelat la ajutorul unei bone pentru fiica lor, Josephine, mai ales că în perioada următoare vor avea ceva mai multe activități.

Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase momente alături de fiica lor. Artistul și prezentatoarea TV au devenit părinți pentru prima oară în luna martie a anului trecut și deși se implică în creșterea fetiței, artiștii au recunoscut că au apelat și la ajutorul unei bone.

Invitat recent în cadrul unei emisiuni de televiziune, Smiley a dezvăluit că în următoarea perioadă atât el cât și Gina Pistol vor fi ocupați cu filmările tv, așa că au de gând să apeleze la ajutor.

Conform spuselor sale, cei doi se înțeleg foarte bine cu bona fiicei lor, dar vor încerca să fie măcar unul dintre ei pe timp de zi alături de Josephine.  

Smiley și Gina Pistol au angajat o bonă pentru micuța Josephine
Smiley și Gina Pistol au angajat o bonă pentru micuța Josephine [Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Gina Pistol, în noul videoclip al lui Smiley! Primele declarații ale artistului: „Este strigătul interior al oricărui om"

Gina se pregătește de filmări.

Avem un pic de treabă acuma. Avem o bonă, cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei, si dacă e nevoie mama, mama Ginei. Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă, că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp. Suntem foarte bucuroși că avem un copil sănătos, cuminte. E superbă, n-am ce să vă zic. Doarme noaptea. Acum, în ultima perioadă, e mai agitată, că i-au crescut dințișorii de jos și acuma îi crește și al doilea dinte de sus”
a
spus Smiley.

Smiley este hotărât să nu piardă nimic din evoluția fiicei sale 

Smiley este în culmea fericirii de când a devenit tătic pentru prima oară. Artistul nu a crezut că poate să trăiască asemenea sentimente puternice. Fericirea pe care o resimte artistul nu are termen de comparație, iar artistul a postat pe contul său de Instagram un mesaj emoționant pentru fetița lui. 

Smiley și Gina Pistol au angajat o bonă pentru micuța Josephine
Smiley și Gina Pistol au angajat o bonă pentru micuța Josephine [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Smiley, imagine emoționantă alături de Gina Pistol! Detaliul neașteptat pe care l-au observat fanii artistului: „În ziua de azi, naturalețea este ceva fals”

„Nu pierde acum trăind în mai devreme sau în mai târziu! Asta e una dintre lecțiile pe care copiii ni le dau încă de foarte mici… Ce repede trece timpul… iar eu vreau să îl încetinesc.  Dacă nu ești prezent și atent la tot ce simți și ce ți se întâmplă… nu există reluări… momentele de fericire sunt unice și irepetabile.   Mulțumim Josephine”, a scris Smiley pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Citește continuarea aici!