Stiri mondene

Smiley a împlinit 38 de ani: ”Vă mulțumesc pentru că faceți parte din viața mea"

Smiley a împlinit 38 de ani
Smiley a împlinit 38 de ani [Sursa foto: Instagram]
Smiley a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani și a transmis un mesaj foarte emoționant, mărturisind că este foarte fericit la această vârstă.

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România! Cântărețul a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani, iar cu această ocazie, a povestit pe pagina sa de Instagram cum se simte alături de familia sa, formată din Gina Pistol și micuța Josephine. Mai exact, îndrăgitul artist a făcut publică o fotografie în care este alături de Gina Pistol și spune cât este de recunoscător pentru tot ce i-a oferit viața până în acest moment. 

"Viața e parcă un tur de carusel sau cât un cântec dintr-o cutiuță muzicală. Mă uit acum la caruselul meu și întorc cheița muzicii vieții mele:Am 38 de ani și iubesc muzica și povestile de când sunt mic. Atunci când eram mic, îmi imaginam că până la 38 e o eternitate. Au trecut ca o clipă.(...) Moment cu moment, mi-am trăit viața așa cum am visat-o și m-am bucurat de fiecare etapă a ei cu intensitatea cu care mă bucur acum.

Și cred că daca mâine aș redeveni copilul de ieri, viața mea ar arăta tot așa...

Smiley a împlinit 38 de ani
Smiley a împlinit 38 de ani[Sursa foto: Instagram]

Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunică care-mi ascultă muzica pe Youtube.

Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâinile bunicii mele. Am un frate de 31 de ani, deseori mai mare ca mine, și foarte mulți prieteni buni. În plus, am niște vecini exemplari, iar când ies pe stradă, lumea îmi zâmbește și îmi spune domnul Smiley...Sunt bucuros, ca un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineața la soare, pentru că iubesc și primesc iubire, pentru că tura mea de carusel îmi lasă un zambet mare pe față... E zâmbetul cu care-ți scriu acum că viața trece și că avem puterea să o încetinim și să ne bucurăm de ea. Vă mulțumesc pentru că faceți parte din viața mea!",  a scris Smiley.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Smiley, dezvăluiri emoționante despre fiica lui, Josephine

Pe 9 martie 2021, viața lui Smiley s-a schimbat complet, atunci când a venit pe lume fiica lui, Josephine Ana Maria. Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor de când au devenit părinți pentru prima oară. Invitat în cadrul unei emisiuni, artistul a făcut dezvăluiri despre cum s-a schimbat stilul său de viață de când a apărut Josephine în viața lui.

Smiley a împlinit 38 de ani
Smiley a împlinit 38 de ani[Sursa foto: Instagram]

Mă trezesc un pic mai devreme, la 07:30, 08:00. Suntem foarte bucuroși că doarme noaptea. Nu am avut probleme de genul ăsta deloc, am avut vreo două nopți un pic mai agitate.   Atmosfera în casă e pe liniște și pace și mult râs și muzică. E foarte cuminte, veselă. Din când în când vin și bunicii. Acum ne lasă să se obișnuim. O schimb în fiecare zi”,  a spus artistul.