Stiri mondene

Smiley, fotografie emoționantă cu fiica sa înainte de concert: „Cea mai puternică încurajare”

Smiley, fotografie emoționantă cu fiica sa înainte de concert: „Cea mai puternică încurajare”
Smiley, fotografie emoționantă cu fiica sa înainte de concert [Sursa foto: Facebook]
Smiley a postat o fotografie adorabilă cu fiica sa înainte de concertul de la Sala Polivalentă. Ce mesaj emoționant a scris?!

Smiley este un tată fericit și asta nu o spunem noi! De fiecare dată când vorbește despre fiica sa se vede că simte o bucurie aparte și nu ezită să își exprime sentinementele sincer.

Citeste si: PREMIERĂ: Smiley va lansa o piesă nouă în cadrul concertului de la Sala Polivalentă: „Este piesa care va aduce vara mai devreme”

Smiley, mesaj emoționant despre fiica sa, Josephine, înainte de concertul din 31 mai

Smiley este în culmea fericirii. Este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi, proiectele muzicale îi merg din plin și plus de asta, are și o familie așa cum și-a dorit. Recent, Smiley a scris pe contul lui de socializare un mesaj emoționant cu privire la fiica sa și a Ginei Pistol. Artistul va susține azi un concert la Sala Polivelenta și se pare că o parte din energia pe care o va da publicului este adunată de la Josephine.

„Cea mai puternică încurajare înainte de concert vine de la cea mai specială persoană din viața mea. Acum că mi-am încărcat bateriile, vă reamintesc că mâine ne vedem la Sala Polivalentă începând cu orele 20:00, să dăm liber la toate emoțiile!

Fanii au fost încântați să-l vadă pe artist alături de fiica sa și la scurt timp au apărut și mesajele pentru cei doi în comentarii. 

Cel mai sfânt și pur sentiment de pe lume trăit de dv, omule bun!!! Să aveți clipe fericite de tată-copil mereu , i-a transmis o admiratoare. Ce a crescut Ghiocica! Dumnezeu să îi dea sănătate! , a comentat cineva, în timp ce altă admiratoare a stabilit că „ tații cei mai adevărați sunt tații de fete ”. 

Smiley, fotografie emoționantă cu fiica sa înainte de concert: „Cea mai puternică încurajare”
Smiley, fotografie emoționantă cu fiica sa înainte de concert[Sursa foto: Facebook]

Invitat recent în cadrul unei emisiuni, Smiley a dezvăluit că dimineața el și fiica lui au timpul lor pe care îl petrec doar ei doi. 

„Pentru că Gina se trezește de multe ori  în timpul nopții, o adoarme la loc, iar eu dorm buștean, eu mă trezesc dimineața, la 7,7:30, când se trezește ea. Ne petrecem timpul ăla împreună, e timpul nostru.”, a povestit Smiley, detaliind: ” Citim cărți, ascultăm muzică, ne jucăm, ne plimbăm, povestim.”, a mai povestit artistul, în timp ce Gina a intervenit cu mici precizări: ”Doar eu mă trezesc noaptea, se trezește foarte des, odată la trei ore, trei ore și jumătate, iar pe partea lui nu se aude. ”, a povestit ea.